Ακολουθήστε μας

Δοκιμάζει Σάτον ο Ικαρος (vid)

Στην Ελλάδα προκειμένου να δοκιμαστεί από την ομάδα του Ικάρου Χαλκίδας και τον Γιώργο Καλαφατάκη αναμένεται το Σάββατο 7/9 ο Ντομινίκ Σάτον.

Η ανακοίνωση του Iκάρου αναφέρει:

«Ο Αμερικανός φόργουορντ Ντομινίκ Σάτον θα έρθει το Σάββατο στην Ελλάδα για να τον «ακτινογραφήσει» στις προπονήσεις ο Γιώργος Καλαφατάκης

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται το Σάββατο (7/9) για λογαριασμό του Ικάρου Χαλκίδας, ο Ντομινίκ Σάτον. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Καλαφατάκη, ο οποίος θα τον «ακτινογραφήσει» στις προπονήσεις της ομάδας. Εφ’ όσον τον ικανοποιήσει με την παρουσία του, τότε θα ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτηση του.

Ο Σάτον έχει αγωνισθεί στα πανεπιστήμια του Κάνσας Στέιτ και του Νορθ Καρολάινα Σέντραλ Γιουνιβέρσιτι, ενώ πέρσι φόρεσε την φανέλα των Tulsa 66ers στο NBDL. Μάλιστα ήταν ο νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων στο Ολ-Σταρ Γκέιμ του NBDL».

Πάρτε μια γεύση από τα εντυπωσιακά αθλητικά του προσόντα στο βίντεο που ακολουθεί:

Comments


Το Superbasket είναι η τρέλα μιας παρέας. Η τρέλα μας που έγινε η καθημερινή μας/σας συνήθεια. Σας κάνουμε παρέα από το 2007 και ελπίζουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Επειδή το μπάσκετ εδώ αρχίζει...

Περισσότερα για ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ