Skip to main content

Η αλήθεια του Χριστοδούλου δεν έχει μέσα Πιτσίλκα

Ο Ακάλυπτος γράφει για την αποχώρηση Χριστοδούλου από την θέση του προέδρου της ΚΕΔ

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την αποχώρηση του Χρήστου Χριστοδούλου από την ΚΕΔ/ΕΟΚ, πριν καν αναλάβει καθήκοντα. Την αλήθεια την ξέρει μόνο αυτός. Τι ακριβώς συνέβη και είπε όχι σε μια θέση που είχε συμφωνήσει ένα χρόνο πριν.

Το ότι ο Νίκος Πιτσίλκας έφαγε τον Χρήστο Χριστοδούλου μοιάζει με ανέκδοτο. Δηλαδή αν ήταν να τον φάει, γιατί να μην έμεναν στις θέσεις που είχαν και να έπρεπε πρώτα να φάει ο Χριστοδούλου τον Πιτσίλκα  και μετά να ξαναφάει ο Λαρισαίος τον Πατρινό.

Η διαδικασία της Πέμπτης στην ΚΕΔ είναι βιντεοσκοπημένη (όπως όλες) και όποιος είδε Χριστοδούλου και Πιτσίλκα στην συνεδρίαση ή έχει πρόβλημα όρασης ή μπερδεύτηκε. Κανείς τους δεν συμμετείχε, ο Χριστοδούλου είχε ήδη ενημερώσει πως φεύγει μια μέρα πριν και έστειλε και επιστολή την Πέμπτη το μεσημέρι.

Ούτε ο Σπυρίδωνος ήταν, έμειναν έτσι Μουζάκης, Μπήτης και Μαγγανάς που τα έκαναν όλα. Έχοντας παρέα την ΟΔΚΕ και τον ΕΣΑΚΕ για την Basket League.  Από Α1 μέχρι Γ' Εθνική και Α1 γυναικών. Τρεις χρειάζονταν, τρεις ήταν. Όχι ότι δεν αναζητούνται καινούργια πρόσωπα για να τους πλαισιώσουν.

Κανένας τσακωμός των δύο, κάτι άλλο τρέχει. Δεν το ξέρει κανείς - πλην του Χριστοδούλου - υποθέσεις γίνονται. Ακούγονται διάφορες φήμες στο χώρο του μπάσκετ, σκοτεινές φήμες. Αλλά αν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, μακριά από εμάς. Μόνο αλήθειες διαβάζετε εδώ.

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος