Γκόντας: Αθωώθηκε από το ΑΣΕΑΔ για την ποινή που του επέβαλλε ο ΣΕΔΚΑ

Νέα δικαστική νίκη πέτυχε ο Σπύρος Γκόντας, αυτή τη φορά κατά του ΣΕΔΚΑ. Ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής είχε τιμωρηθεί από το Σύνδεσμο της Αττικής με τέσσερις μήνες, όμως το ΑΣΕΑΔ τον δικαίωσε αφού σήμερα ενημέρωσε με την απόφασή του πως είναι αθώος.

Διαβάστε Περισσότερα

Σεμινάριο διαιτησίας με απόλυτη επιτυχία στη Ρόδο

Το  ''Ροδίων Παιδεία'', το επιμορφωτικό σεμινάριο του Σ.Δ.Κ.Δ. με τον Γιώργο Τανατζή και τον Χρήστο Χριστοδούλου, που βρέθηκαν στη Ρόδο για την κοπή της πίτας του συνδέσμου, έγινε με απόλυτη επιτυχία.

Διαβάστε Περισσότερα

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τους Συμεωνίδη, Κορομηλά, Ζαβλανό και Μητσόπουλο στην διαμάχη τους με την ΟΔΚΕ

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τους διαιτητές Συμεωνίδη, Κορομηλά, Ζαβλανό και Μητσόπουλος στην διαμάχη τους με την ΟΔΚΕ, η οποία τους είχε επιβάλει τιμωρία 2 ετών (2.5 ετών στον πρώτο) και πλέον μπορούν να είναι ξανά ενεργοί στην ελληνική διαιτησία.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο ΣΕΔΚΑ συνεχάρη τον διαιτητή Μπίκα για την παρουσία στο τελικό της EuroLeague με αμαξίδιο

Με σχετική ανακοίνωση του, ο ΣΕΔΚΑ συνεχάρη, τον διαιτητή Μπίκα Βασίλειο, ο οποίος συμμετείχε στον τελικό της διοργάνωσης Euroleague 1 καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο , ως crew chief, στο Αννόβερο της Γερμανίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, η επόμενη κίνηση της πρώην ΚΕΔ και η συγγνώμη

Η παλιά ΚΕΔ/ΕΟΚ δικαιώθηκε στην προσφυγή της στο ΑΣΕΑΔ κι έτσι η τιμωρία από την ΟΔΚΕ δεν έχει καμία ισχύ. Οπως μάλιστα φαίνεται και στην απόφαση, τα πρώην μέλη της Επιτροπής δεν υπέπεσαν σε κανένα απολύτως παράπτωμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Δικαιώθηκαν Γκόντας, Φούφης στη δικαστική διαμάχη κατά Βασιλακόπουλου και ΚΕΔ

Πανηγυρική ήταν η δικαίωση του Σπύρου Γκόντα και του Γιάννη Φούφη στην αγωγή που είχαν καταθέσει το 2019 για τον τότε διετή αποκλεισμό τους από τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ, αφού οι  δυο διεθνείς ρέφερι, έχοντας δικαιωθεί από το ΑΣΕΑΔ, προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια καταθέτοντας αγωγές κατά της ΕΟΚ, της ΚΕΔ και προσωπικά κατά των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Συμεωνίδης, Κορομηλάς, Ταβουλαρέας, Παπαδόπουλος) και του πρώην πλέον προέδρου της ομοσπονδίας Γ. Βασιλακόπουλου.

Διαβάστε Περισσότερα

«Όχι» του ΑΣΕΑΔ στην προσφυγή Αναστόπουλου, παραμένει εκτός πινάκων της ΕΟΚ

Εκτός πινάκων της ΕΟΚ παραμένει ο Παναγιώτης Αναστόπουλος, μετά την απόρριψη από το ΑΣΕΑΔ, της προσφυγής του 52χρονου διαιτητή, κατά της Ομοσπονδίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Αναζήτηση