Εθνικές Νέων γυναικών και νεανίδων - Τα ηνία στους Κτιστάκη και Δεσποτάκη

Σε δυο πολύπειρους τεχνικούς περνούν τα τεχνικά επιτελεία των «μικρών» εθνικών ομάδων στις γυναίκες, με τους Γιάννη Κτιστάκη και Μάριο Δεσποτάκη να αναλαμβάνουν τα ηνία. 

Διαβάστε Περισσότερα

Εθνική Ανδρών – Πλήγμα με Αγραβάνη

Πρόβλημα για την Εθνική Ελλάδας με τον Δημήτρη Αγραβάνη, ενόψει των αγώνων με Λετονία (11/11) και Βέλγιο (14/11), για τα «παράθυρα» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Διαβάστε Περισσότερα

Παλάσκα: «Πολύ χρήσιμη εμπειρία το 3X3 U17»

Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, ωστόσο, όπως τονίζει η Ζένια Παλάδσκα, η Εθνική Γυναικών U17 πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της τα δύο παιχνίδια που έδωσε για το FIBA 3×3 U17 Europe Cup που διεξάγεται στην Πλατεία Νερού.

Διαβάστε Περισσότερα

Χιτικούδης: «Δεν φταίει ένα πράγμα που χάσαμε»

Η Εθνική Ανδρών 3x3 U17 είπε αντίο από το FIBA Europe Cup που διεξάγεται στην Πλατεία Νερού, μετά τις ήττες από Εσθονία και Λιθουανία, με τον Νίκο Χιτικούδη, με δηλώσεις του στο σάιτ της ΕΟΚ, να τονίζει πως από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έλειπε το… κάτι παραπάνω.

Διαβάστε Περισσότερα

3×3 U17 Europe Cup - Με έναν αγώνα σε άνδρες και γυναίκες συνεχίζει η Ελλάδα

Συνεχίζεται το Σάββατο 3/9 στην Πλατεία Νερού το 3×3 U17 Europe Cup, με την Ελλάδα να ρίχνεται στη μάχη τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες, με τα δυο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα να δίνουν από έναν αγώνα. 

Διαβάστε Περισσότερα

Αναζήτηση