Skip to main content

Ο Αταμάν δεν το ήξερε; Ο Αρης ήθελε Κυριακή, ο Παναθηναϊκός ζήτησε Δευτέρα

Ο Ακάλυπτος επιστρέφει για μια έκτακτη εμφάνιση και σηκώνει τα χέρια ψηλά με τη διαμαρτυρία του Αταμάν για το ματς με τον Άρη.

 

Γιατί ο Παναθηναϊκός επέμεινε ο αγώνας να γίνει Δευτέρα για να έχουν συμπληρωθεί δύο 24ωρα από τον προηγούμενο αγώνα του (με την Ζάλγκιρις στο Κάουνας) και ο ΕΣΑΚΕ ήταν υποχρεωνένος να τον ακούσει. Αφού δεν είχε την ικανότητα να τον πείσει.

Γιατί το ματς έγινε στις 5 και όχι στις 7 ή στις 8; Ε για να έχει ο Αρης 48ωρο πριν αγωνιστεί με την Τρέντο και έστω λίγες ώρες περισσότερες ξεκούρασης. Να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη πριν από τις 11 και να κάνει μια κανονική προπόνηση πριν από τον αγώνα της χρονιάς με τους Ιταλούς.

Ο Παναθηναϊκός δηλαδή ήθελε Δευτέρα, ο Άρης Κυριακή και αντί να φωνάζει η ομάδα που πραγματικά είχε πρόβλημα, διαμαρτυρήθηκαν οι πράσινοι. Βασικά μόνο ο Αταμάν, πώς θα μπορούσε να διαμαρτυρηθεί ο Παναθηναϊκός για το δικό του αίτημα. Και αν δεν το είχαν πει στον Αταμάν, κάποιος να τον ενημερώσει. Γιατί αν τον ένοιαζε να είναι ο κόσμος στο γήπεδο, ας επέλεγε η δική του ομάδα την Κυριακή βράδυ. Ολοι ευχαριστημένοι θα ήταν.