Skip to main content

Πίτερς: «Τώρα έχουμε το παιχνίδι στο ΣΕΦ και θα προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε»

Ο Άλεκ Πίτερς επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, με τον Αμερικανό φόργουορντ, μετά την ήττα στο Game 2 απέναντι στην Μπαρτσελόνα, να δίνει το σύνθημα ενόψει των δύο επερχόμενων αναμετρήσεων, επί πειραϊκού εδάφους.

Αναλυτικά ο Πίτερς μίλησε στην κάμερα της NOVA:   

Για την ήττα στο Game 2: “Δεν βρήκαμε ρυθμό σήμερα, κάτι που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα αντιδράσουν και αυτό έκαναν. Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε στην σκληράδα του αγώνα, δώσαμε κάποια πολλά φάουλ και εκείνοι βρήκαν πολλούς πόντους. Πήραν, επίσης, πολλά επιθετικά ριμπάουντ, χάσαμε κάποιες μάχες και έτσι αντέδρασαν. Έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο γήπεδό μας και να αντιδράσουμε. Την Πέμπτη επιστρέφουμε στη σειρά και θα είμαστε έτοιμοι”.

Για το αν θα παρουσιαστούν διαφορετικά οι δύο ομάδες στα επόμενα ματς: “Κάθε παιχνίδι απαιτεί τη δική του προετοιμασία. Εμείς πήραμε το πρώτο παιχνίδι, εκείνοι αντέδρασαν και αυτό πρέπει να κάνουμε εμείς τώρα. Και η αντίδραση θα έρθει με τις προπονήσεις. Θα το αναλύσουμε στο βίντεο και θα δούμε τι κάναμε λάθος. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε ξανά τον ρυθμό μας. Είχαμε ένα κακό πρώτο μέρος στην αποτελεσματικότητα στα σουτ που πήραμε. Θα αναλύσουμε τα πάντα, θα αντιδράσουμε και θα έρθει η Πέμπτη”.

Για το αν η αποψινή ήττα ήταν θέμα νοοτροπίας: “Στα playoffs όλα τα παιχνίδια είναι σκληρά. Δεν μπορείς να πεις ότι είναι θέμα νοοτροπίας. Προσπαθήσαμε πολύ και σήμερα και στο πρώτο παιχνίδι, παλέψαμε. Είμαστε χαρούμενοι για το πρώτο παιχνίδι που ήταν εξίσου σημαντικό με το προηγούμενο, αυτό είναι το μπάσκετ, κάποιες φορές τα καταφέρνεις, κάποιες όχι. Τώρα έχουμε το παιχνίδι στο ΣΕΦ, το πλεονέκτημα της έδρας μας και θα προσπαθήσουμε μπροστά στον κόσμο μας να φτάσουμε στη νίκη και να αντιδράσουμε”.