Προεθνική Παίδων – Οι κλήσεις Καλαμπόκη για το προπονητικό διήμερο στις 4-5/2

Στις 4 και 5 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένο το προπονητικό διήμερο της Προεθνικής Παίδων, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Καλαμπόκη να κάνει γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα συμμετέχουν.

Διαβάστε Περισσότερα

Εθνική Παίδων – Ήττα στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά ISCAN

Με ήττα ξεκίνησε η Εθνική Παίδων τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά ISCAR της Μαδρίτης, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μην τα καταφέρνει απέναντι στην Καστίγια Λεόν, όπως δείχνει το τελικό 71-82.

Διαβάστε Περισσότερα

Εθνική Παίδων – Οι κλήσεις για το τουρνουά της Ισπανίας

Η Εθνική Παίδων θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά στην πόλη Ίσκαρ της Ισπανίας και η ΕΟΚ ανακοίνωσε την λίστα παικτών που θα συμμετέχουν στις προπονήσεις το διάστημα 4-6 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζιάγκος: «Αυτή η ομάδα δε διαιρέθηκε ποτέ»

Η Εθνική Παίδων τερμάτισε στην τέταρτη θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16, με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Βαγγέλη Ζιάγκο, με δηλώσεις του στο ΕΟΚ WEB Radio, να μιλά, μεταξύ άλλων, για το κλίμα και την πορεία της ομάδας, αλλά και τα αναπτυξιακά τμήματα του ελληνικού μπάσκετ.  

Διαβάστε Περισσότερα

Αβδάλας: «Θα αντάλλαζα χωρίς σκέψη την θέση στην καλύτερη 5αδα με ένα μετάλλιο»

Ο Νεοκλής Αβδάλας ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν από το ρόστερ της Εθνικής Παίδων, στην πορεία μέχρι την τέταρτη θέση του Eurobasket U16, όντας μέλος της κορυφαίας πεντάδας του τουρνουά.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσαχτσίρας: «Είμαστε 4οι στην Ευρώπη, δεν είναι κάτι μικρό»

Την 4η θέση κατέλαβε η Εθνική Παίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα u16 και ο Φίλιππος Τσαχτσίρας, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, μιλά για την πορεία της Ελλάδας στην διοργάνωση και τον μικρό τελικό απέναντι στην Γαλλία.

Διαβάστε Περισσότερα

Αναζήτηση