Skip to main content

Καστρίτης: «Θα ξεκουραστούμε πνευματικά και σωματικά για να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης»

Γιάννης Καστρίτης και Βασίλης Τολιόπουλος εκπροσώπησαν τον Άρη στη συνέντευξη για το Final 8 ανδρών και τον τελικό Κυπέλλου γυναικών, με τον Έλληνα τεχνικό να κάνει λόγο για πνευματική κόπωση που υπάρχει στην ομάδα του λόγω των συνεχόμενων παιχνίδιων υψηλών απαιτήσεων. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς των κίτρινων:

«Υπάρχει κόπωση, όσο πηγαίνουμε προς την πρώτη διακοπή για τα «παράθυρα» των Εθνικών ομάδων, αλλά νομίζω ότι πρώτα και κύρια είναι στο μυαλό. Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι, όποτε βρισκόμαστε στο γήπεδο, είτε για προπόνηση, πολύ δε περισσότερο για αγώνες. Εμείς στην ομάδα μας το αντιμετωπίζουμε έτσι και θα το αντιμετωπίσουμε και τις επόμενες ημέρες. Είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε σε μία τόσο όμορφη διοργάνωση και θα αντιμετωπίσουμε μία ακόμα πρόκληση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οπότε, τις επόμενες ημέρες οφείλουμε και αυτό θα το κάνουμε, θα φρεσκαριστούμε, θα ξεκουραστούμε και σωματικά και πνευματικά και θα είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας αθλητής:

«Είμαστε σε μία πάρα πολύ όμορφη διοργάνωση. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται στην Ελλάδα, να το απολαύσουμε. Να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θα κοιτάξουμε τα λάθος και τα σωστά που κάναμε χτες για να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. Να το απολαύσουμε όλοι και να είναι μια γιορτή για το μπάσκετ. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και να παραμείνουν όλοι οι παίκτες υγιείς».