Skip to main content

Τακιανός: «Ξεχωριστό ότι θα υπάρχει παρουσία φιλάθλων όλων των ομάδων»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Φώτης Τακιανός υπογράμμισε την σημασία της παρουσίας φιλάθλων όλων των ομάδων στο γήπεδο,ενώ μίλησε και για την φύση των νοκ-αουτ παιχνιδιών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς που διοργανώνουν κάτι το ξεχωριστό. Ξεχωριστό και πολύ σημαντικό είναι ότι θα υπάρχει η παρουσία φιλάθλων όλων των ομάδων, κάτι που αποφεύγαμε τόσα χρόνια. Εύχομαι να διεξαχθεί ένα ανταγωνιστικό τουρνουά, αλλά και κάτω από την διαδικασία να λείψουν οποιαδήποτε παρατράγουδα ανάμεσα στους φιλάθλους. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του τουρνουά.
Παίζουμε με τον Άρη. Η συγκυρία μας φέρνει ότι χτες παίξαμε εναντίον του και σε τρεις μέρες καλούμαστε να παίξουμε και πάλι. Αυτή είναι η δουλειά μας, είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Εντελώς ξεχωριστές οι δύο διοργανώσεις. Ο χαρακτήρας των νοκ άουτ παιχνιδιών στο κύπελλο το κάνει ιδιαίτερο. Θα μπούμε μια διαδικασία, ίσως καλύτερης εμπειρίας, που αποκομίσαμε από το χτεσινό παιχνίδι. Να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι στο αγωνιστικό αλλά και στο πνευματικό κομμάτι, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στον θεσμό του κυπέλλου.

 

Τους παίκτες του Δικεφάλου εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης:

«Να πω ότι είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, στο δεύτερο Final 8 του κυπέλλου. Το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, παλιά ήταν γιορτή για όλη την πόλη. Νομίζω ότι και φέτος και όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε εδώ, είναι ένα ματς το οποίο το παρακολουθεί πάρα πολύς κόσμος.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να μάθουμε από τα χτεσινά μας λάθη και να μην τα επαναλάβουμε στο ματς της Πέμπτης. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, αντάξιο στην ιστορία των δύο ομάδων και στο τέλος να κερδίσει ο καλύτερος. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, να έχουμε υγεία χωρίς τραυματισμούς.»