Skip to main content

ΑΕ Σαντορίνης: «Υπόδειγμα αθλήτριας και χαρακτήρα η Κεχαγιά, η αγκαλιά μας θα είναι πάντα ανοιχτή»

Η ΑΕ Σαντορίνης με ανακοίνωση του έκανε γνωστό ότι η έμπειρη γκαρντ, Ζωή Κεχαγιά δεν θα αγωνίζεται την νέα σεζόν με την ομάδα από τις Κυκλάδες λόγω καθαρά προσωπικών και οικογενειακών λόγων, ενώ την ευχαριστούν για όλα όσα πρόσφερε και της εύχονται καλή επιτυχία για το μέλλον.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Σαντορίνης αναφέρει ότι: 

Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης ευχαριστεί θερμά την Ζωή Κεχαγιά για την πολύτιμη προσφορά της…

καθώς για καθαρά προσωπικούς & οικογενειακούς λόγους.. η Ζωή δεν θα μπορεί να παραβρίσκεται κοντά μας.. για την φετινή σεζόν!

Η αγάπη και ο σεβασμός προς το πρόσωπο της.. τόσο της Διοίκησης αλλά κi όλων των προπονητών, αθλητών & αθλητριών της ομαδας θεωρείτε δεδομένη!

Η Ζωή για καθαρά προσωπικούς & οικογενειακούς λόγους δεν θα είναι κοντά μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο!

Το αναφέρουμε ξανά.. για να τονίσουμε ότι η Ζωή Κεχαγιά πάντα θα είναι κοντά στην ομαδα έμμεσα και εφόσον η συνθήκες επιτρέψουν & επιθυμεί και η ίδια να ξαναβρεθεί κοντά στην ομαδα.. η αγκαλιά μας θα είναι πάντα ανοιχτή!
Η Ζωή αποτέλεσε υπόδειγμα αθλήτριας και χαρακτήρα στον ελάχιστο χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης λόγο της πανδημίας , αποτελώντας σημαντικό κομμάτι στο χτίσιμο της ομάδας μας,στην Α2 Εθνικη Κατηγορία Γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία μας!

Ζωη, σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας σου!