Skip to main content

Αργοναύτες Αγρινίου: Παρέμειναν οι Καραγιάννη και Στεργίου

Με τους Αργοναύτες Αγρινίου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Μαριάνθη Καραγιάννη και Κωνσταντίνα Στεργίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Αργοναύτης Αγρινίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Μαριάνθη Καραγιάννη. Η Μαριάνθη είναι γεννημένη στις 28 Μαρτίου του 1995, μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας και βρίσκεται μαζί μας από το ξεκίνημα της προσπάθειάς μας να οργανώσουμε τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΦΙΜΠΑ Πήγασο, Έσπερο Πατρών, Απόλλωνα Πάτρας και Προμηθέα. Της ευχόμαστε και τη νέα αγωνιστική περίοδο υγεία και επιτυχίες με τα χρώματά μας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Με τιμή, το Δ.Σ. του Α.Σ. Αργοναύτες Αγρινίου.

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Αργοναύτες Αγρινίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την Κωνσταντίνα Στεργίου. Η Κωνσταντίνα είναι γεννημένη στις 12 Οκτωβρίου του 1995, αγωνίζεται στις θέσεις ‘1″ και “2’ και αποτελεί μέλος της ομάδας μας από τη χρονιά της ανόδου από την Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΦΙΜΠΑ Πήγασο και Α.Σ. Χορτιάτη. Της ευχόμαστε και τη νέα αγωνιστική περίοδο υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας. Με τιμή, το Δ.Σ. του Α.Σ. Αργοναύτες Αγρινίου».