Skip to main content

Λάσο: «Η τελική φάση της Liga Endesa θυμίζει Eurobasket!»

Το πρωτάθλημα Ισπανίας επανεκκινεί, με τον Πάμπλο Λάσο, με δηλώσεις του, να παρομοιάζει το σύστημα διεξαγωγής της  τελικής φάσης της Liga Endesa με αυτό του Eurobasket.

«Είναι μια εξαιρετική τελική φάση. Δεν έχω παίξει ποτέ παρόμοια διοργάνωση. Η ομοιότητα που μπορούμε να βρούμε είναι με ένα Ευρωπαϊκό, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ή τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου παίζονταιπολλά παιχνίδια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εδώ μπορείς να κερδίσεις πέντε παιχνίδια, ή τέσσερα και να μην φτάσεις στα ημιτελικά. Η προσπάθεια όλων των ομάδων, της οργάνωσης και όλων ήταν υπέροχη, αλλά ως προπονητής νιώθω μια αβεβαιότητα», ήταν τα λόγια του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος, στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην απουσία του κόσμου από τα παιχνίδια της Βαλένθια.

«Θυμάμαι όταν παίξαμε τον τελικό του Κυπέλλου εδώ ενάντια στη Βαλένθια. Το κοινό ήταν ένας σημαντικός παράγοντας, αλλά τώρα θα είναι το ίδιο για όλους, αν και ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς είπε ότι ξεκινά με ένα πλεονέκτημα γιατί γνωρίζει καλύτερα τα καλάθια», τόνισε ο προπονητής των Καστιγιάνων.