Skip to main content

«Ράντονιτς και Σάσα Ομπράντοβιτς για τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα»

Δημοσίευμα της Πέμπτης (28/5) έκανε λόγο για επικείμενο διαζύγιο ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τον Ντράγκαν Σάκοτα, λόγω προβλημάτων υγείας του τελευταίου, με τον GM της ομάδας του Βελιγραδίου, όμως, να σπεύδει να το διαψεύδει.

Παρά τα όσα, όμως, ισχυρίζονται οι ιθύνοντες του Αστέρα, οι Σέρβοι επιμένουν πως οι δρόμοι του Σάκοτα με τους «ερυθρόλευκους» θα χωρίσουν, ενώ έφεραν στην επιφάνεια και τα πρώτα δύο ονόματα που ακούγονται για την θέση του «Σάλε».

Το πρώτο είναι αυτό του Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια στον Αστέρα, καθώς εργάστηκε επί σειρά ετών στην ομάδα του Βελιγραδίου, ενώ το δεύτερο είναι αυτό του Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του (ως παίκτης), με τον Ερυθρό Αστέρα.

Μάλιστα, η  Kurir , σε σημερινό της δημοσίευμα, κάνει λόγο για την συμφωνία κυρίων που υπάρχει ανάμεσα στην Μονακό και τον Σάσα Ομπράντοβιτς, έτσι ώστε ο δεύτερος να μπορεί να αποχωρήσει ανά πάσα στιγμή από το Πριγκιπάτο, σε περίπτωση που έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Euroleague, καθώς μην ξεχνάμε πως, όπως και φέτος, έτσι και την νέα περίοδο, ο Ερυθρός Αστέρας θα αγωνιστεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.