Skip to main content

Mundo Deportivo: « Η απόκτηση Καλάθη "χαλάει" τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα»

Ο Νικ Καλάθης προβάρει την φανέλα της Μπαρτσελόνα, καθώς, όπως έκανε γνωστό με δημοσίευμα της η «Mundo Deportivo», οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο ρόδινα για τους Καταλανούς, καθώς με νέο δημοσίευμα της, η «Mundo Deportivo» υποστηρίζει πως το ύψος του συμβολαίου του Έλληνα γκαρντ έχει προκαλέσει αναστάτωση στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα τα 5,5 εκ ευρώ με τα οποία θα αμειφθεί ο διεθνής γκαρντ αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις στους υπόλοιπους παίκτες, από τους οποίους η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει ζητήσει μείωση αποδοχών!  

Συγκεκριμένα, οι Καταλανοί έχουν ζητήσει μείωση μισθού στους Άντε Τόμιτς, Κάιλ Κούριτς και Πιερ Οριόλα, για να αντισταθμίσουν την απώλεια εσόδων ύψους 15% λόγω της διακοπής της σεζόν, ενώ παράλληλα ψάχνουν τρόπο να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Πούστοβι, το οποίο τους κοστίζει 1,8 εκ ευρώ!  Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η έλευση του Καλάθη στην Βαρκελώνη… σφραγίζει την αποχώρηση του Πάνγκος, με την Μπαρτσελόνα να έχει τους Καλάθη και Ερτέλ στην θέση του πόιντ γκαρντ και τον Λεάντρο Μπολμάρο ως τρίτο, σε περίπτωση που ο τελευταίος δεν συνεχίσει στο ΝΒΑ.