Skip to main content

Παπαδόπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε ακόμη καλύτεροι»

 Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Νέων Ανδρών, Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε μετά την νίκη της χώρας μας επί της Εθνικής Πολωνίας με 72-67, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει αισιοδοξία και θετική εικόνα για αυτά τα παιδιά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε μετά τη νίκη της Εθνικής Νέων Ανδρών επί της Πολωνίας με 72-67 ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Παπαδόπουλος, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι περιμένει ακόμη καλύτερες εμφανίσεις στους επόμενους αγώνες, που είναι με ισχυρούς αντιπάλους.

«Είναι πολύ θετικό ότι ξεκινήσαμε τη διοργάνωση με νίκη, με το δεξί, απέναντι σε μια πολύ δυνατή σε κορμιά ομάδα. Τα παιδιά ξεκίνησαν με κάποια νευρικότητα, που έφερε αστοχία αρχικά, αλλά πάλεψαν σε όλον τον αγώνα και είμαστε ικανοποιημένοι απ’ την εικόνα τους, αφού δεν φοβήθηκαν όταν μειώθηκε η διαφορά και έδειξαν πίστη για το αποτέλεσμα. Σαφώς και είχαν κάποιο άγχος λόγω της πρεμιέρας, αλλά το ξεπέρασαν μέσα απ’ τη μαχητικότητά τους», τόνισε αρχικά.  

Στη συνέχεια ο Παπαδόπουλος υποστήριξε πως «σαφώς και έχουμε αρκετά πράγματα να βελτιώσουμε όσο μπορούμε, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, που έχουμε μέχρι τον επόμενο αγώνα, κάτι που θα πρέπει να κάνουμε μια και παίζουμε με ισχυρές αντιπάλους (σ.σ. Λιθουανία και Κροατία), για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Είμαστε αισιόδοξοι γι’ αυτά τα παιδιά κι αυτή την ομάδα, όμως ήταν απλά η αρχή. Πρέπει να συνεχίσουμε ακόμη καλύτεροι».