Skip to main content

Eurobasket Γυναικών 2023: Ο όμιλος της Εθνικής στα προκριματικά θέλει προσοχή

O Mιχάλης Κυριακάκης στέλνει την θετική του ενέργεια στην Εθνική Γυναικών και γράφει για την κλήρωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα προκριματικά του EuroBasket 2023.

Καλή τύχη στην εθνική μας ομάδα γυναικών στους προκριματικούς αγώνες για το Eurobasket του 2023, όπου μάλιστα μπήκε επικεφαλής ομίλου!

Ελλάδα, Μ .Βρετανία (που το 2019 στην ισοβαθμία μας είχε αφήσει εκτός Eurobasket) Πορτογαλία, Εσθονία είναι ο όμιλος μας. Περνάνε οι 10 πρώτες ομάδες και οι 4 καλύτερες δεύτερες από τους δέκα προκριματικούς ομίλους στην τελική φάση που θα διεξαχθεί το 2023 σε Σλοβενία και Ισραήλ.( Οι δύο τους έχουν προκριθεί και συμπληρώνουν τον τελικό αριθμό των 16 ομάδων, συμμετέχουν στα προκριματικά χωρίς να ληφθούν υπόψιν τα αποτελέσματα τα οποία θα φέρουν)

Οι αγώνες θα γίνουν από δύο τον Νοέμβριο 2021, Νοέμβριο 2022 και τον Φεβρουάριο 2023. Μπορεί να αποφύγαμε με το νέο σύστημα κλήρωσης τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης, όμως πάλι θέλει μεγάλη προσοχή γιατί οι αντίπαλοι μας είναι ανερχόμενες χώρες και εμείς εχουμε γυρίσει σελίδα.

prokrimatika draw