Skip to main content

Τζάιδας:«Γενικά είναι ένας δύσκολος όμιλος, έχει πολύ ανταγωνιστικές ομάδες»

Ο Παναγιώτης Τζάιδας ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Αιγάλεου εναντίον της ομάδας των Φαναριών Νάξου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Ο παίκτης της ομάδας των δυτικών προαστίων φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. 

 Αναλυτικά είπε:

Για τη νίκη επί των Φαναριών Νάξου: «Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε ότι η ομάδα της Νάξου ήταν πολύ καλή ομάδα και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι, όπου το πήγε πόντο-πόντο μέχρι το τέλος. Η απουσία που είχαμε του Αλέξη (σ.σ. Κυρίτση) ήταν αρκετά σημαντική, αλλά είχαμε δουλέψει όλη τη βδομάδα. Δεν είχαμε κάνει προπόνηση όλοι μαζί, αλλά το είχαμε δουλέψει οι υπόλοιποι. Ίσως η απουσία του Αλέξη μάς έδωσε και μια ώθηση παραπάνω να παίξουμε και γι’ αυτόν που δεν ήταν παρών. Είναι μια μεγάλη νίκη, πολύ ενθαρρυντική, αλλά δεν πρέπει να μας παρασύρει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, διότι μπορεί να κάνουμε μια ήττα σε επόμενο παιχνίδι και να μην έχει καμία σημασία αυτή η νίκη».

Για την απουσία του Αλέξη Κυρίτση στο παιχνίδι: «Σίγουρα ο Αλέξης είναι το κύριο κομμάτι μας στην επίθεση. Έπεσε μια ευθύνη παραπάνω στους υπόλοιπους και προσπάθησε ο καθένας να κάνει τον ρόλο του. Ήμασταν αρκετά εύστοχοι στο παιχνίδι, οπότε δεν είχαμε άγχος και μάς βγήκε σε καλό αυτό. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε τη μπάλα, ο κάθε παίκτης να πάρει τις προσπάθειες που τού αναλογούν και μάς βγήκε σε καλό το πλάνο που είχαμε».

Για τους φετινούς τους στόχους: «Νομίζω ήμασταν η τελευταία ομάδα που “χτίστηκε”, πολύ βιαστικά, δεν προλάβαμε να κάνουμε ολοκληρωμένη προετοιμασία. Ο αρχικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και θεωρώ πως θα το πετύχουμε. Κοιτάμε κάθε ματς που παίζουμε, οπότε βδομάδα με τη βδομάδα θα λέμε αν μπορούμε να δούμε κάτι παραπάνω ή όχι».

Για τον όμιλό τους: «Γενικά είναι ένας δύσκολος όμιλος, έχει πολύ ανταγωνιστικές ομάδες. Δεν πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρο ποιες θα είναι οι ομάδες που θα πέσουν ή θα ανέβουν, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Εμείς που αργήσαμε να «χτιστούμε» και δεν κάναμε τόσο καλή  προετοιμασία, έχουμε κάνει μια καλή αρχή. Σίγουρα υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, όπως τα Φανάρια, ο Πρωτέας Βούλας, το Παλαιό Φάληρο. Προχωράμε».