Skip to main content

Ράντονιτς: «Το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ήταν το κλειδί»

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο β’ μέρος και η απώλεια του ρυθμού για τον Παναθηναϊκό, ήταν τα… κλειδιά του ημιτελικού του Ηρακλείου, όπως τόνισε με δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Αναλυτικά:

«Το ξεκίνημά μας και το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλο προβάδισμα και είχε τον έλεγχο μετά από αυτό. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το σημερινό με το χθεσινό παιχνίδι. Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν το κλειδί. Ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικά, έβαλε όλα τα σουτ, ενώ εμείς κάναμε κακές επιθέσεις, όχι όπως στο πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε τον ρυθμό μας και δεν αντιδράσαμε. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα και στην επίθεση και γι’ αυτό χάσαμε».

 

Λίγο νωρίτερα, στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Μαυροβούνιος προπονητής είχε υποστηρίξει: 

"Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό. Η εκκίνηση της τρίτης περιόδου ήταν κακή. Ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα και το έλεγξε. Η εκκίνηση της τρίτης περιόδου ήταν το κλειδί του αγώνα. Ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικά, έβαλε πολλά σουτ, που δεν έβαζε στο πρώτο μέρος. Πήρε γρήγορα το προβάδισμα και το μομέντουμ. Αυτό άλλαξε τα πάντα.