Skip to main content

Ο Αθηναϊκός βράβευσε την Κατερίνα Χαλικιά (pics)

Ξεχωριστή στιγμή στην αναμέτρηση του Αθηναϊκού με τον Άρι Καλαμάτας, η παρουσία της Κατερίνας Χαλικιά στο γήπεδο, με την ομάδα του Βύρωνα να τιμά την κάτοχο του triple crown το 2010 και την ίδια να συναντά την τότε συμπαίκτρια της και νυν αρχηγό του Αθηναϊοκού, Ζωή Κεχαγιά.

Ο Αθηναϊκός συνεχίζει την αήττητη πορεία του στον 1ο όμιλο της Α2 Γυναικών, όμως την παράσταση από την αναμέτρηση του Βύρωνα, απέναντι στον Άρι Καλαμάτας, έκλεψε η παρουσία της Κατερίνας Χαλικιά.

Η σπουδαία αθλήτρια, η οποία κατέκτησε το Eurocup και το triple crown με την φανέλα του Αθηναϊκού το 2010, τιμήθηκε από τους Βυρωνιώτες, με την ίδια να συναντά την τότε συμπαίκτρια της και νυν αρχηγό του Αθηναϊκού, Ζωή Κεχαγιά, σε μία ξεχωριστή συνάντηση δύο θρύλων του μπάσκετ γυναικών, που έχουν γράψει χρυσή ιστορία με τα χρώματα  της ομάδας του Βύρωνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Αθηναϊκού:

Στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρις Καλαμάτας είχαμε την τιμή και την χαρά να βραβεύσουμε και να τιμήσουμε μία από τις πιο σημαντικές αθλήτριες του γυναικείου μπάσκετ και μέλος της ομάδας του Αθηναϊκού που κατέκτησε το Eurocup αλλά και το Triple Crown, την Kατερίνα Χαλικιά. Μια σπουδαία αθλήτρια τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων βρέθηκε ξανά σήμερα στο γήπεδο που μεγαλούργησε, μαζί με τα 3 παιδιά της, και συνάντησε την ομάδα μας αλλά και την σημερινή αρχηγό μας και συμπαίκτρια της το 2010 Ζωή Κεχαγιά. Δύο θρύλοι του γυναικείου μπάσκετ μέλη της οικογένειας του Αθηναϊκού, πρότυπα για τις νεαρές αθλήτριες της ομάδας μας.