Skip to main content

Επίσημο - Η Αριστέα Μαγκλάρα στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Βόλου

Σε μια μεταγραφική κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση προχώρησε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Βόλου, με το θεσσαλικό σύλλογο να αποσπά την υπογραφή της Αριστέας Μαγκλάρα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του superbasket από τις 13/9.  

Μέχρι στιγμής είναι πιο ηχηρή μεταγραφή για τις Βολιώτισες που θα προσπαθήσουν να συμβάλουν στην πρόοδο του μπάσκετ γυναικών στη Θεσσαλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Volos WBC:

«ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ

Καλώς ήρθες Αριστέα Μαγκλάρα!

Η Volos Wbc ανακοινώνει την απόκτηση της έμπειρης playmaker.

Τεράστια μεταγραφή για τον Βόλο που έντυσε στα κυανέρυθρα και φέρνει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας την έμπειρη Αριστέα Μαγκλάρα που διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, με τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη και με συμμετοχές στην ευρωλίγκα Γυναικών.

Η έμπειρη αθλήτρια, πρώην αρχηγός του Παναθηναικού, είναι κάτοχος 2 πρωταθλημάτων Ελλάδας(με Παναθηναϊκό και Ελληνικό), 2 Κυπέλλων(με Σπόρτινγκ
και Ελληνικό), 1 Supercup Τουρκίας(με Χάταϊ), έχει 1 συμμετοχή σε Final 4 του Eurocup Γυναικών με την Τουρκική ομάδα ενώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει παίξει με τη Χάταϊ στην Ευρωλίγκα, αλλά και με τους Αστέρα Εξαρχείων και Άρη Χολαργού στο Eurocup γυναικών.

Η Volos Wbc καλωσορίζει την Αριστέα Μαγκλάρα στην οικογένειά της».