Skip to main content

Επίσημο - Ο Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση της Άνα Ταντουρόβσκα

Την απόκτηση της Άνα Ταντουρόβσκα ανακοίνωσε η νεοσύστατη ομάδα του Βόλου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του superbasket από τις 13/9. 

 Η διεθνής με τα χρώματα της Βόρειας Μακεδονίας θα αγωνιστεί στη θεσσαλική ομάδα που θέλει να κάνει μια νέα αρχή και να φτάσει στις μεγάλες κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Η Volos Wbc ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνούς 32χρονης shooting guard.

Η Tanturovska Ana είναι πολύ γνωστή στο γυναικείο μπάσκετ αλλά και στο βολιώτικο κοινό αφού ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου στην Α1 Εθνική κατηγορία τις σεζόν 2012-13, 2016-17 & 2017-18. 

Η δεινή σκόρερ είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Βόρειας Μακεδονίας, έχει πλούσιο βιογραφικό με συμμετοχή πολλών ετών στην Α1 γυναικών φορώντας τις φανέλες του Φάρου Κερατσινίου, του Ολυμπιακού Βόλου, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, του Πανιωνίου και της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου. 

Μεγαλύτερη της επιτυχία, την σεζόν 2016-17 όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας με τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ η ίδια αναδείχθηκε πρώτη «μπόμπερ» του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 78 τρίποντα,  κατέχοντας μάλιστα και σήμερα, το ρεκόρ όλων των εποχών εύστοχων τριπόντων σε μια αθλητική σεζόν.

Η Volos Wbc καλωσορίζει την Tanturovska Ana στην οικογένειά της».