Skip to main content

Ανακοίνωσε Κεχαγιά ο Αθηναϊκός

Αθηναϊκός και Ζωή Κεχαγιά έκαναν την μεγάλη επανασύνδεση, με την έμπειρη αθλήτρια να επιστρέφει για τρίτη φορά στην ομάδα με την οποία έχει γράψει χρυσές σελίδες στην Ιστορία του ελληνικού μπάσκετ., επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του superbasket.gr.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ιστορικής ομάδας:

«Το Δ.Σ. του ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Α.Σ. ΒΥΡΩΝΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ζωή Κεχαγιά, Ξεκίνησε την αγωνιστική της πορεία από την Θεσσαλονίκη στον Αίαντα Ευόσμου και τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με τον οποίο αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στην Α2 και δύο χρόνια μετά στην Α1.Κατόπιν αγωνίστηκε στην Ακαδημία Ηλιούπολης, Άρη Χολαργού προτού ενταχθεί στην ομάδα του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με την οποία κατέκτησε 3 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα (2010- 2011- 20212).

Ήταν επίσης μέλος της ομάδας που πέτυχε την κατάκτηση του Eurocup το 2010, του μοναδικού ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία του γυναικείου ελληνικού μπάσκετ, έχοντας παράλληλα ευτυχήσει αυτό να συνοδεύεται από Triple Crown.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα πολλών ομάδων ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΩ, ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, και την σαιζόν 2021-22 στους ΔΑΝΑΟΥΣ ΑΡΓΟΥΣ.

Με την εμπειρία της και την προσωπικότητα της πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει ένα βασικό κομμάτι της ομάδας και η προσφορά της στην ομάδα θα είναι πολυεπίπεδη.

Ζωή καλώς όρισες πίσω στην οικογένεια του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ».

Από την μεριά της η Ζωή Κεχαγιά δήλωσε:

«Για μένα ο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι η ομάδα που με σημάδεψε όσο καμία άλλη στην καριέρα μου. Εδώ πέρασα τις καλύτερες μπασκετικές στιγμές της ζωής μου.

Τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα θα είναι η παρέα μου όταν σταματήσω το μπάσκετ. Το Eurocup θα είναι πάντα στην τροπαιοθήκη της καρδιάς μου.

Στην τελευταία σαιζόν της καριέρας μου ήθελα να επιστρέψω στο κλειστό της Εργάνης, να γυρίσω στον Βύρωνα. Όχι μόνο για τους συναισθηματικούς λόγους που περιέγραψα.

Ο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανήκει στους κορυφαίους. Είναι καθήκον και υποχρέωση μου να τον βοηθήσω να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αυτός θα είναι ο τελευταίος μου χορός στο παρκέ και εύχομαι να πάνε όλα καλά.»