Skip to main content

Λογδανίδου: «Ήταν κάτι… μαγικό όλο αυτό που ζήσαμε»

Για την νίκη επί του Άρη και την άνοδο του Ηρακλή στην Α1 Γυναικών, αλλά και τον στόχο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, μίλησε στο EOK WEB Radio η Μαρία Λογδανίδου.

Αναλυτικά η γκαρντ του «Γηραιού» μίλησε:

Για την άνοδο στην Α1 Γυναικών: «Ήταν κάτι “μαγικό” όλο αυτό που ζήσαμε, ειδικά την τελευταία μέρα στον τελικό. Δώσαμε πάρα πολλή προσοχή και σημασία στις τελευταίες προπονήσεις. Το καλό κλίμα που έχουμε μεταξύ μας και ο σεβασμός στις δυνατότητες της κάθε παίκτριας ήταν κάτι που μάς “ένωσε” πραγματικά και την τελευταία μέρα το αποδείξαμε κιόλας στο γήπεδο της “Μίκρας”».

Για το ότι ο Άρης δεν έδωσε ανταγωνιστικό παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: «Σίγουρα έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί ο Άρης δεν είχε παίξει κάποιο πολύ δυνατό παιχνίδι στη διάρκεια του πρωταθλήματος, οπότε το να έρθει και να είναι το φαβορί έδωσε ένα παραπάνω άγχος στην εμφάνισή του. Εμείς δεν είχαμε καθόλου άγχος, δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα, πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε και εμείς και οι άνθρωποι που ήρθαν να μάς υποστηρίξουν. Ήταν μια πραγματική γιορτή, το χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να ζούμε τέτοιες χαρές».

Για το σημείο-«κλειδί» της νίκης επί του Άρη: «Ήταν πραγματικά η θέληση που είχαμε πριν καν έρθει το ματς. Είχαμε πει απ’ την αρχή ότι θα μπούμε συγκεντρωμένες, έτσι ώστε να μη χάνουμε με κάποια μεγάλη διαφορά στο 1ο δεκάλεπτο, που ήταν και το πιο κρίσιμο για εμάς, γιατί στα προηγούμενα ματς ήταν αυτό που μάς στοίχιζε. Επίσης, η ψυχραιμία που είχαμε μετά από κάθε φάση στο τέλος, μετά από εντολή και του προπονητή μας, ήταν αυτή που μάς βοήθησε να παραμείνουμε συγκεντρωμένες στο στόχο μας».

Για τις φιλοδοξίες του Ηρακλή στην Α1 Γυναικών: «Ως φιλοδοξία θα έβαζα την παραμονή του στην Α1. Εδώ στη Θεσσαλονίκη βλέπουμε ότι οι ομάδες, όπως έγινε και με τον Παναθλητικό φέτος, ενώ ανεβαίνουν κατηγορία τον επόμενο χρόνο δε μπορούν να κρατηθούν λόγω των οικονομικών τους και υποβιβάζονται. Για ‘μένα θα ήταν ένας σεβαστός στόχος η παραμονή στην κατηγορία».

Για το λόγο που συνεχίζει στον Ηρακλή: «Αυτό που με κράτησε στον Ηρακλή είναι πραγματικά το κλίμα που έχουμε δημιουργήσει μεταξύ μας. Αποτελεί μια οικογένεια για ‘μένα ο Ηρακλής, οπότε με κάνει να παραμένω στην ομάδα. Ο Ηρακλής έχει όλα τα στοιχεία που μου προσφέρει για να παραμείνω και να θέλω ακόμη και τώρα να συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας».