Skip to main content

ΕΣΚΑΘ - Ο Βόλος WBC αναδείχθηκε πρωταθλητής Θεσσαλίας

Πρωταθλήτρια ομάδα της Θεσσαλίας αναδείχθηκε ο Βόλος WBC καθώς έκανε το 2-0 στους τελικούς των play off κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου επί του οποίου επικράτησε με 58-42. 

Οι κυανέρυθρες είχαν τον έλεγχο από την αρχή της αναμέτρησης ως το τέλος. Από τις νικήτριες πρώτη σκόρερ ήταν η Σουλτάνη με 23 πόντους και 3 εύστοχα τρίποντα.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι κομβική ήταν η Αγαγιώτου σε άμυνα και επίθεση, με την Ελληνίδα αθλήτρια να είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Κωφών και αγωνίζεται, ξεπερνώντας κάθε δυσκολία.

Τέλος, πολύ καλό ματς έκανε και η Μαγκλάρα με 9 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ, πραγματοποιώντας πληθωρική εμφάνιση.

Από τις ηττημένες πρώτη σκόρερ ήταν η Αρτεμισίου που αν και τραυματίας είχε 12 πόντους με 3 εύστοχα τρίποντα.

Το παιχνίδι έγινε μέσα σε φαντασμαγορική ατμόσφαιρα καθώς οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου γέμισαν το γήπεδο και έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στις κερκίδες.

Ο Βόλος WBC θα παλέψει στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προκειμένου τη νέα σεζόν να αγωνιστεί στην Α2 γυναικών.

Ολυμπιακός Βόλου - Βόλος WBC 42-58

Δεκάλεπτα: 10-21, 20-34, 38-47, 42-58

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Παπαθανασίου-Δέρβος): Ράπτη, Χούτα 4, Πολύζου 4, Αρτεμισίου Ι. 12 (3), Καπερώνη, Λογοδότη, Καραστάθη, Κοτοπούλη 8, Οικονομίδου, Νταϊάκη 3, Ζυκάι, Κανελλοπούλου 11 (2)

ΒΟΛΟΣ WBC (Μπαντίδης-Ντάκης): Σουλτάνη 23 (3), Σαρακατσάνη, Χριστοδούλου, Αγαγιώτου 12 (2), Μαγκλάρα 9, Τόσκα 4, Αρβανίτη 6, Ζήτη 1, Κασνέστη 3, Λειβαδιώτη, Ταντουρόφσκα.