Skip to main content

Ηρακλής: «Μπράβο κορίτσια, μπράβο Λίνα»

Η οικογένεια του Ηρακλή γιορτάζει την άνοδο του της γυναικείας ομάδας στην Α1, με την διοίκηση του ανδρικού τμήματος, με ανακοίνωση της, να συγχαίρει την υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος, Λίνα Τραμουντάνη καθώς και τις παίκτριες, το τεχνικό τιμ αλλά και όλα τα μέλη  του «γηραιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Τμήμα Μπάσκετ συγχαίρει με θέρμη την Γυναικεία Ομάδα μπάσκετ για την περήφανη νίκη στον αγώνα ανόδου και την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Τα συγχαρητήρια μας και στον υπέροχο κόσμο που έσπρωξε και πάλι την Ομάδα στη νίκη και δημιούργησε ατμόσφαιρα που έκανε όλη την υγιώς σκεπτόμενη φίλαθλη Ελλάδα να υποβάλλει τα σέβη της.

Η δίκαιη αυτή άνοδος κερδισμένη εξ ολοκλήρου στους αγωνιστικούς χώρους αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών της Λίνας Τραμουντάνη, η οποία προσφέρει στον Σύλλογο επί χρόνια και αξίζει ένα μεγάλο "Μπράβο", που και πάλι δεν φτάνει για όσα έχει κάνει. Αξίζουν πολλά "μπράβο" στις παίκτριες, στους προπονητές, στα στελέχη και τους συνεργάτες, αλλά και στους γονείς των κοριτσιών, από τις Ακαδημίες μέχρι και το Γυναικείο, που στηρίζουν, για την ΕΠΙΤΥΧΙΑ αυτή.