Skip to main content

Α1 Γυναικών - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπαίνουν στη μάχη του πρωταθλήματος (vid)

Στη μάχη του πρωταθλήματος μπαίνουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός με τις «αιώνιες» να θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους, κόντρα σε Παναθλητικό και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. 

Η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί του Πρωτέα Βούλας με 78-75 στο «Παλατάκι».  Στο πρώτο χρονικά ματς της Κυριακής 9/10  η Λεκάδα υποδέχεται την Ελευθερία Μοσχάτου στις 13:00, με το παιχνίδι να μεταδίδεται από το κανάλι των γηπεδούχων στο Youtube.

Στις 14:00 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη να θέλει τη νίκη και να θέτει ως πρώτο στόχο την ανάκτηση των σκήπτρων του πρωταθλήματος. Οι Ηπειρώτισσες θα μεταδώσουν τον αγώνα από το κανάλι τους στο Youtube.

Στις 15:00 ο Ολυμπιακός, υποδέχεται στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ τον νεοφώτιστο Παναθλητικό, με την ομάδα του Ζίμπαρτς να προετοιμάζεται ουσιαστικά για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας γυναικών που ξεκινούν την Τρίτη 11/10 στη Σερβία.

Στον τελευταίο χρονικά αγώνα της Κυριακής 9/10 η Δάφνη Αγίου Δημητρίου θα αγωνιστεί εντός έδρας κόντρα στον ΟΑ Χανίων, με τις δυο ομάδες να θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώνεται με το Εύνικος - Εσπερίδες να διεξάγεται της Δευτέρα 10/10 στις 21:30. Το παιχνίδι θα καλυφθεί διαδικτυακά από το κανάλι layup στο Youtube.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών:

Σάββατο 8/10

ΠΑΟΚ-Πρωτέας Βούλας 78-75

Κυριακή 9/10

13.00 Νίκη Λευκάδας-Ελευθερία Μοσχάτου Λιότσιος-Τσακιράκη-Ασημακάκη (Κανελλόπουλος)

14.00 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός Λουλουδιάδης-Δέλλας-Τσάνταλη (Καραδήμας)

https://www.youtube.com/c/pasgianninawbc

15.00 Ολυμπιακός-Παναθλητικός Θεοδωρόπουλος-Γεράνιος-Κουκουλεκίδης (Παλάτος)

16.45 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-ΟΑ Χανίων Ζιώγας-Μαρινάκης-Χαϊνά (Ζώης)

Δευτέρα 10/10

21.30 Εύνικος-Εσπερίδες Καλλιθέας Στρέμπας-Καλογριάς-Μαρτινάκος (Κουλούρης)