Skip to main content

Ολυμπιακός – Έτοιμος για την πρεμιέρα της Α1 Γυναικών με Παναθλητικό

Μετά την νίκη πρόκριση μέσα στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, για τον θεσμό του κυπέλλου, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, που τον φέρνει να υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Παναθλητικό (9/10, 15:00).

Στόχος των νταμπλούχων Ελλάδας, η νίκη που θα κρατήσει το ηθικό της ομάδας ψηλά, ενόψει και των προκριματικών της Euroleague στην Σερβία, αρχικά το βράδυ της Τρίτης (11/10, 22:00) απέναντι στην Σέπσι και εν συνεχεία την Πέμπτη (13/10, 22:00) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

«Βρισκόμαστε σε μία φάση που χτίζουμε την ομάδα, φάση προετοιμασίας, οπότε το αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό για τη βελτίωση μας και θα μας βοηθήσει στο να βρούμε καλύτερη χημεία», ήταν τα λόγια του Μάρτινς Ζίμπαρτς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Πειραιά (www.olympiacossfp.gr), ενώ από την πλευρά της, η Αγγελική Νικολοπούλου πρόσθεσε:

 «Να ευχηθώ καλή αρχή σε όλες τις ομάδες, υγεία πάνω από όλα. Να έχουμε και φέτος ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα! Από εκεί και πέρα, είναι το πρώτο ματς του πρωταθλήματος, θέλουμε να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και να δουλέψουμε παράλληλα για το παιχνίδι που έρχεται, με την Σέπσι. Χρειαζόμαστε να βρούμε τα πατήματα μας και τη χημεία μας και να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται».