Skip to main content

Ιωνικός Ν.Φ.: Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα» με Φουράκη - Σακουλάκη

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ετοιμάζει ο Ιωνικός Ν.Φ. που σύμφωνα με τις πληροφορίες του Superbasket είναι σε συζητήσεις με τις Στέλλα Φουράκη και Γεωργία Σακουλάκη.  

Η Φουράκη είναι γεννημένη το 1994 και έχει ύψος 1,89. Μεταξύ άλλων έχει θητεία και στον Ολυμπιακό, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε στην Α1 γυναικών με τα χρώματα της Νίκης Λευκάδας. Εκεί κατέγραψε 17 συμμετοχές, έχοντας 12.5 πόντους και 4.9 ριμπάουντ κατά μέσον όρο μένοντας στο παρκέ περίπου 28 αγωνιστικά λεπτά ανά παιχνίδι.

Η Σακουλάκη είναι γεννημένη το 1998 και έχει ύψος 1.67. Το καλοκαίρι του 2022 υπέγραψε στην Ελευθερία Μοσχάτου τα χρώματα της οποίας φόρεσε στον πρώτο γύρο πριν επιστρέψει στην Α2 και την Αγία Παρασκευή μεσούσης της σεζόν. Στην Α1 κατέγραψε 9 συμμετοχές.

Οι δυο αυτές κινήσεις εάν και εφόσον τελεσφορήσουν θα συνιστούν ενίσχυση για την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας καθώς πρόκειται για παίκτριες με εμπειρία από την Α1. Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για κατάθεση αίτησης για τη διαδικασία της Wild Card λήγει στις 9/6/2023.