Skip to main content

Σακούλιν: «Ο Ιτούδης είναι σπουδαίος στην διαχείριση, όμως ως head coach δεν έδειξε τίποτα»

Επίθεση στον Δημήτρη Ιτούδη, με αφορμή τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την Γερμανία, στα προημιτελικά του Eurobasket, εξαπέλυσε ο πρώην ασίσταντ κόουτς της ΤΣΣΚΑ και της εθνικής Ρωσίας, Ντμίτρι Σακούλιν.

«Πιστεύω πως ο Δημήτρης Ιτούδης είναι σπουδαίος στο κομμάτι της διαχείρισης. Ελέγχει κάθε λεπτομέρεια. Έχει λόγο ακόμα και για τον οδηγό του λεωφορείου. Όμως για ακόμη μια φορά ως head coach, δεν έδειξε τίποτα. Ο Γκόρντον Χέρμπερτ τον νίκησε ξεκάθαρα», ήταν το σκληρό σχόλιο του Σακούλιν στην sport-express, ενώ στην συνέχεια δεν δίστασε να κριτικάρει ακόμα και τους δύο τίτλους Euroleague που κατέκτησε με την ΤΣΣΚΑ ο Έλληνας προπονητής, καθώς επίσης και την σχέση του με τον Μάικ Τζέιμς.

«Ο Βίκτορ Χριάπα κέρδισε τον πρώτο. Στον δεύτερο τίτλο είχε τον Ντε Κολό, τον Ροντρίγκεθ και τον Χίγκινς στο peak τους. Ήταν η πιο ισχυρή ΤΣΣΚΑ της σύγχρονης ιστορίας της.  Η σύγκρουση του Ιτούδη με τον Τζέιμς μέσα στην χρονιά κόστισε στην ΤΣΣΚΑ. Έπειτα ο παίκτης έπαιξε για τη Μονακό για έναν χρόνο και... πληρωνόταν από την ΤΣΣΚΑ».