Skip to main content

Σπανούλης:"Είναι μία φοβερή νίκη για τον οργανισμό μας"

Ο Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του ,μετά την νίκη του Περιστερίου επί της Καρσίγιακα,έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του για την μεγάλη αυτή νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Είναι μια φοβερή νίκη για τον οργανισμό μας. Είμαστε στο πιο δύσκολο γκρουπ του BCL, μπορεί οι τρεις ομάδες του να πάνε εύκολα στο Final Four αν σκεφτούμε ότι μαζί με τις Μάλαγα και Μούρθια βρίσκονται στα φαβορί για το τρόπαιο.

Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι με buzzer από τη Χάποελ, όμως επιστρέψαμε σήμερα με μια φοβερή νίκη απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα που που έχει τον ίδιο κόουτς πολλά χρόνια.

Είπα στα παιδιά ότι η αμυντική τους προσπάθεια ήταν τέλεια. Αυτός είναι ο τρόπος για να πετύχουμε και μας έδωσε νίκες. Συγχαρητήρια για τη συμπεριφορά και την προσπάθειά τους σε άμυνα και επίθεση. Μείναμε συγκεντρωμένοι όταν μείναμε 6 πόντους πίσω, είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο όμως κάναμε χαζά λάθη στα δύο τελευταία λεπτά και δεχθήκαμε σερί 11-0.

Μιλήσαμε και επιστρέψαμε έτοιμοι και αυτή είναι μια σπουδαία νίκη για εμάς. Πρέπει να προχωρήσουμε. Μετά από 7 μήνες έχουμε καταλάβει πως πρέπει να παίζουμε. Μετά το παιχνίδι με τη Χάποελ χάσαμε την κατεύθυνσή μας, όμως τώρα επιστρέψαμε με μια μεγάλη νίκη».