Skip to main content

Μπανταλόνα: «Εκφράζουμε την πλήρη αηδία μας για τις προσβολές σε βάρος του Γιαμπουσελέ»

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα όσα ακούστηκαν εις βάρος του Γκερσόν Γιαμπουσελέ, στον τρίτο ημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης, εξέδωσε η Μπανταλόνα.

Συγκεκριμένα, φίλοι της Χουβεντούτ φώναζαν «δολοφόνο» τον φόργουορντ της «Βασίλισσας», με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο περιβόητο παιχνίδι της Euroleague με την Παρτιζάν.

Έτσι, η Μπανταλόνα ακολούθησε τα βήματα της ACB, καθώς και η Λίγκα έσπευσε να καταδικάσει τις ενέργειες των φιλάθλων των γηπεδούχων που πέρασαν… γενεές 14 τον παίκτη.

Αναλυτικά:

"Εκφράζουμε την πλήρη αηδία μας για τις φωνές και τις προσβολές που ακούστηκαν από μέρος της κερκίδας μας σε βάρος παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Θέλουμε ακόμα να τονίσουμε, πως μόλις συνέβη το εν λόγω περιστατικό, πάρθηκαν προληπτικά μέτρα και δόθηκαν σχετικές οδηγίες ώστε το φαινόμενο να σταματήσει και να μην επαναληφθεί.

Αυτού του είδους η συμπεριφορά δεν συνάδει με τις αξίες μας, οι οποίες βασίζονται στο σεβασμό σε όσους συμμετέχουν στις αθλητικές διοργανώσεις, τόσο στους διοργανωτές και τους διαιτητές, όσο και σε αντιπάλους και οπαδούς των ομάδων.

Τέλος, καταδικάζουμε απερίφραστα αυτού του είδους τη συμπεριφορά στις εγκαταστάσεις μας και σε όποιο γήπεδο αγωνίζονται οι ομάδες μας", ανέφερε μεταξύ άλλων οικοδέσποινα ομάδα.