Skip to main content

Λάσο: «Ο Ολυμπιακός είναι πλήρης ομάδα που θα μας βάλει σε πίεση»

Μετά τον Παναθηναϊκό η… ελληνική περιοδεία της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται, με την Βασίλισσα να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (18/12, 21:00), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Euroleague.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής,  ο Πάμπλο Λάσο χαρακτήρισε διαφορετικό αλλά εξίσου απαιτητικό το τεστ απέναντι στους ερυθρολευκους, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στους Σπανούλη, Σλούκα, αλλά και στους ΜακΚίσικ και Τζένκινς.

Αναλυτικά:  

«Θα έχουμε ένα διαφορετικό τεστ από εκείνο εναντίον του Παναθηναϊκού, αλλά εξίσου απαιτητικό. Ο Ολυμπιακός είναι, αν με ρωτήσετε, ακόμα πιο αθλητικός, με λιγότερα εκατοστά, αλλά περισσότερη κινητικότητα. Ο Ολυμπιακός κινεί την μπάλα καλά και παίζει πικ εν ρολ με παίκτες τόσο δημιουργικούς όσο ο Σπανούλης ή ο Σλούκας, ο οποίος είναι επίσης ένας μεγάλος σκόρερ που δημιουργεί πολλές φάσεις για τους συμπαίκτες του. Είναι επίσης δυνατοί στο ένας εναντίον ενός με τον ΜακΚίσικ και καλούς αμυντικούς όπως ο Τζένκινς. Είναι μια πλήρης ομάδα που θα μας βάλει σε πίεση».