Skip to main content

Οι απουσίες της Πέμπτης 3/12 (upd)

Με πέντε παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Euroleague, με το παιχνίδι της Βαλένθια με την Άλμπα Βερολίνου να είναι αυτό που συγκεντρώνει τα περισσότερα προβλήματα απουσιών για τις δύο ομάδες.

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης - Φενέρμπαχτσε(19:00)

Με όλα του τα όπλα θα παρατάξει την Ζενίτ ο Τσάβι Πασκουάλ, στο παιχνίδι απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, σε αντίθεση με τους Τούρκους που δεν θα έχουν στην διάθεση τους, τόσο τον Νάντο Ντε Κολό, όσο και τον παίκτη που αποκτήθηκε για να αναπληρώσει το κενό του, τον Άλεξ Πέρεζ.  Απουσια της τελευταίας στιγμής είναι αυτή του Ντανίλο Μπαρτέλ, ο οποίος ταξίδεψε κανονικά στην Αγία Πετρούπολη, όμως τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του.

ΤΣΣΚΑ Μ. – Ολυμπιακός  (19:00)

Σπουδαίο παιχνίδι στην Μόσχα, με την ΤΣΣΚΑ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με τον πρώην ερυθρόλευκο, Γιάνις Στρέλνιενς να παραμένει στα… πιτς, λόγω του τραυματισμού του στον γοφό. Και οι Πειραιώτες, όμως, δεν είναι πλήρεις, καθώς ο Άαρον Χάρισον, αν και ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο, παρέμεινε στην Αθήνα, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος για την αποψινή αναμέτρηση.

Μακάμπι – Ερυθρός Αστέρας (21:05)

Ο Ζούσμαν είναι η μοναδική απουσία των Ισραηλινών, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, σε αντίθεση με τον Αστέρα που ταξίδεψε πλήρης στο Τελ Αβίβ.

Αρμάνι Μ. – Παναθηναϊκός (21:45)

Το παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με τον Παναθηναϊκό είναι το μοναδικό στο οποίο οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση τους.

Βαλένθια – Άλμπα Β. (22:00)

Τρεις σημαντικές απουσίες αντιμετωπίζει η Βαλένθια, για το παιχνίδι με την Άλμπα, καθώς εκτός παραμένει ο Μαρίνκοβιτς με τον Σάστρε, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Λαμπεϊρί, ενώ από πλευράς Γερμανών, εκτός αποστολής έχουν μείνει οι τραυματίες Έρικσον και Φοντέκιο, ενώ αμφίβολος είναι ο Λάμερς.