Skip to main content

Κάσπι: «Σκέφτηκα να αποσυρθώ επειδή το κορμί μου δεν μου επέτρεπε να παίξω»

Ο Όμρι Κάσπι επιστρέφει στα παρκέ μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, με τον παίκτη της Μακάμπι, με δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του, να αποκαλύπτει πως σκέφτηκε ακόμα και να τα παρατήσει.

«Το κορμί μου και το γόνατο μου είναι μια χαρά. Το πιο σημαντικό αυτήν τη στιγμή, είναι η κούραση και να μπορέσω να έρθω σε καλή φυσική κατάσταση. Μέχρι πριν τρεις εβδομάδες, δεν είχα τρέξει για περίπου ένα χρόνο, που είναι πολύ μεγάλο διάστημα. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη Euroleague, μετά από τόσο καιρό. Θα έχω ένα όριο στα αγωνιστικά λεπτά μου, αλλά είναι υπέροχο συναίσθημα να ξαναμπαίνω στην ομάδα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κάσπι, ενώ στην συνέχεια μίλησε για το αν σκέφτηκε να αποσυρθεί από την δράση.  

«Δεν το σκέφτηκα, επειδή είχε έρθει η ώρα, αλλά επειδή το κορμί μου δε μου επέτρεπε να παίξω. Φυσικά ήταν κάτι για το οποίο μίλησα με την οικογένεια και την ομάδα μου και βάλαμε όλες τις επιλογές στο τραπέζι. Πήγα σε ένα γιατρό, με το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας σε τέτοιου είδους επεμβάσεις. Πιστέψαμε όλοι, ότι με την κατάλληλη αποθεραπεία, θα μπορούσα να επιστρέψω. Αυτή, είναι μόνο η αρχή, αλλά νιώθω πολύ καλά» είπε ο Κάσπι.