Skip to main content

Mundo Deportivo: «Συμφωνία ανάμεσα σε Καλάθη και Μπαρτσελόνα!»

Κάτοικος Βαρκελώνης αναμένεται να είναι τα επόμενα χρόνια ο Νικ Καλάθης, καθώς, όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί, είναι οι απαραίτητες υπογραφές.

Η Μπαρτσελόνα είχε… ανεβάσει στροφές τις τελευταίες ημέρες, για την απόκτηση του διεθνή Έλληνα γκαρντ και μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης (27/5), ανέβασε σε τέτοιο βαθμό την προσφορά της, ώστε να επέλθει συμφωνία, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν για κλειστό τριετές συμβόλαιο, με συνολικές οικονομικές απολαβές που φτάνουν τα 5,5 εκ ευρώ.

Φυσικά για να ανακοινωθεί η συμφωνία Μπαρτσελόνα – Καλάθη, θα πρέπει πρώτα ο παίκτης να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεσμεύεται με ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους «πράσινους», κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα. Έτσι, μόλις ο Έλληνας άσος μείνει και τυπικά ελεύθερος, τότε αναμένεται να ενεργοποιηθεί και η συμφωνία του με την ομάδα της Βαρκελώνης.

Να θυμίσουμε πως ο Νικ Καλάθης τελείωσε την φετινή σεζόν με 6,8 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 7,2 ασίστ στην Basket League, όμως εκεί που πραγματικά… εκτοξεύτηκε, ήταν στην Euroleague, όντας ο ηγέτης του Παναθηναϊκού με 13,3 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 9,1 ασίστ!