Skip to main content

Τακιανός: «Μεγάλη νίκη για την οικογένεια του ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ μόλις είχε νικήσει τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά από το 2015, αλλά ο Φώτης Τακιανός παρουσιάστηκε συγκρατημένος στις δηλώσεις του, θέτοντας τη σημασία της νίκης στις σωστές της διαστάσεις.

«Η εμφάνισή μας και το αποτέλεσμα μας κάνει πολύ χαρούμενους, γιατί η νίκη μας γίνεται επί ενός μεγάλου αντιπάλου, μιας ομάδας της Ευρωλίγκας και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει το μέγεθος του Παναθηναϊκού», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ για να συνεχίσει: «Από την άλλη είναι μια μεγάλη νίκη για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είδατε πως μας συμπαραστάθηκαν οι φίλαθλοι, πως δούλεψαν τα παιδιά και προσπαθούν να αφομοιώσουν τα καινούρια πράγματα που βάζουμε στο παιχνίδι χωρίς να έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου. Αξίζουν όλοι ένα κομμάτι από αυτή τη νίκη. Πρέπει να μένουμε προσγειωμένοι! Υπάρχουν ακόμη πολύ δύσκολα παιχνίδια για την ομάδα μας. Πρέπει να κρατήσουμε τα στοιχεία που μας έκαναν να νικήσουμε σήμερα και να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι».

Σε ερώτηση για το αν αυτή η νίκη θα αποτελέσει εφαλτήριο για τη συνέχεια για τον ΠΑΟΚ απάντησε: «Νομίζω εφαλτήριο θα αποτελέσει η σωστή διαχείριση της νίκης και όχι αυτή καθεαυτή η νίκη».