Skip to main content

Σερέλης: "Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά"

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ και ο Χρήστος Σερέλης σίγουρα δεν ήταν ευχαριστημένος από τα όσα είδε στο παρκέ. Και το είπε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Η άμυνα δεν πήγε καλά προφανώς, δεχθήκαμε 81 πόντους», τόνισε όταν ρωτήθηκε τι ήταν αυτό που δεν λειτούργησε σωστά για την ομάδα του και τι έπρεπε να είχε κάνει: «Δεν είμαι ευχαριστημένος σίγουρα. Πρέπει να συνέλθουμε, να παίξουμε καλύτερα και να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά, να είμαστε πιο σωστοί επιθετικά, πιο καλοί αμυντικά και να βρίσκουμε τον τρόπο μέσα από τη σωστή λειτουργία να παίρνουμε αυτά τα παιχνίδια».

Λίγο αργότερα μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και συνέχισε: "Γνωρίζαμε πως θα ήταν ένα κλειστό παιχνίδι με έναν νέο προπονητή που ήθελε να πάρει την εντός έδρας νίκη μετά την ήττα από τον Προμηθέα. Δεν ακολουθήσαμε κάποια πράγματα στην άμυνά μας, έπρεπε να δεχθούμε λιγότερους πόντους, ενώ είχαμε πρόβλημα στην επίθεση στο τέλος. Σημειώσαμε μόλις 12 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο. Επιπλέον, δεν καταφέραμε να διαβάσουμε τις προσαρμογές του ΠΑΟΚ. Βιαστήκαμε στην εκτέλεση. Έβαλαν μεγάλα προσωπικά σουτ οι παίκτες του ΠΑΟΚ κι εκεί χάσαμε το μυαλό μας. Οι 12 πόντοι τα λένε όλα".

Ο Σερέλης ρωτήθηκε για το βασικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού και εκείνος απάντησε: "Ένα από τα βασικά μας προβλήματα είναι οι δύο ομάδες. Άλλη στην Ελλάδα, άλλη στην Ευρωλίγκα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όμως. Η ομάδα δεν έχει κάνει προπόνηση μαζί, έχουμε τραυματισμούς, δεν μπορούμε να βρούμε την ομοιογένειά μας . Αυτό που πρέπει όμως είναι να βρούμε τον τρόπο να προχωρήσουμε".