Skip to main content

Basket League - Με δράση σε ΣΕΦ και Καρδίτσα συνεχίζεται η 18η αγωνιστική

Με δυο αγώνες συνεχίζεται η 18η αγωνιστική της Basket League, με τον Ολυμπιακό να θέλει να συνεχίσει αήττητος και την Καρδίτσα να θέλει να κάνει έκπληξη κόντρα στον Άρη. 

Πιο συγκεκριμένα και στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει με νέα νίκη μέσα σε λίγες ημέρες, με τον Προμηθέα αυτή τη φορά να είναι ο αντίπαλός του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δε θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα που παραμένει στα.. πιτς καθώς υποφέρει από θλάση.

Οι Πειραιώτες έχουν 16 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις μέχρι στιγμής, καθώς την προηγούμενη βδομάδα το σουτ του Βεζένκοβ διαφύλαξε το αήττητο κόντρα στον Κολοσσό.

Από την άλλη, ο Προμηθέας έχει 10 νίκες και 7 ήττες και θέλει να φανεί ανταγωνιστικός. Το παιχνίδι ξεκινά στις 15:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Καρδίτσα υποδέχεται τον Άρη, με τους γηπεδούχους να θέλουν να κάνουν την έκπληξη, φτάνοντας στην 4η νίκη τους. Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη βρίσκεται στην 7η θέση με 9 νίκες και 8 ήττες και θέλει να συνεχίσει να κινείται σε τροχιά πλέι οφ.

Ο αγώνας ξεκινά στις 19:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3. 

Η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 13/3 με το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Πυλαία.

Αναλυτικά τα στοιχεία της 18ης αγωνιστικής: 

Σάββατο 11 Μαρτίου

Απόλλων Π. - Ιωνικός 93-66

Περιστέρι - Λαύριο 77-66

ΑΕΚ - Κολοσσός 95-89

Δευτέρα 13 Μαρτίου

19:05 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός