Skip to main content

ΑΕΚ: «Το όνομα του Πανταζόπουλου δεν βρίσκεται στον φάκελο και ανακαλούμε οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπο του»

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθάρισε πως στον πρώτο φάκελο που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών, δεν υπάρχει καμία αναφορά στον πρόεδρο της ΚΑΕ Περιστέρι, Γιώργο Πανταζόπουλο, εξέδωσε η ΑΕΚ.

Στην ανακοίνωση της για «εγκληματική οργάνωση», η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ έκανε αναφορά στον ισχυρό άνδρα του Περιστερίου, λέγοντας τα παρακάτω:

"Σε καμία ευνομούμενη χώρα στον κόσμο δεν δύναται ο κριτής να ταυτίζεται με τον ωφελούμενο. Δεν δύναται δηλαδή ο κύριος Πανταζόπουλος (Πρόεδρος της ΚΑΕ Περιστέρι και μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης) ν’ αποφασίζει για τους φακέλους ΑΕΚ, Άρη και Λάρισας, η απόρριψη των οποίων θα οδηγήσει σε ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας του. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία πρωτοφανή και ανοίκεια προσπάθεια να κερδίσει στα χαρτιά ό,τι έχασε στο παρκέ."

Με την σημερινή της ανακοίνωση, όμως, οι ιθύνοντες της Ένωσης ξεκαθάρισαν πως ανακαλούν οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και σε συνέχεια της σημερινής πράξης μας προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η ΑΕΚ ΒC, ενημερώνει, ότι:

Το όνομα του κυρίου Γιώργου Πανταζόπουλου, δεν βρίσκεται στον φάκελό μας. Προς άρση οποιασδήποτε αμφιβολίας, ενημερώνουμε, ότι ουδέποτε υπήρξε πρόθεση να εμπλακεί το όνομά του σε όσα κατατέθησαν/καταγγέλθησαν και ανακαλούμε οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπό του".