Skip to main content

Τσαϊρέλης: «Μας αδίκησε το σκορ με το Λαύριο, να στρωθούμε στην δουλειά»

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Περιστερίου στην αναμέτρηση με το Λαύριο και μετά τον αγώνα δήλωσε πως η ομάδα το δυτικών προαστίων θα πρέπει να... στρωθεί στην δουλειά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης:

Το τελικό σκορ μας αδικεί. Όποιος είδε το παιχνίδι καταλαβαίνει ότι για 30 λεπτά ήμασταν πολλές φορές και μπροστά στο σκορ, ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι στο οποίο ο αντίπαλος μας σκόραρε μόνο από δικά μας λάθη και υπήρχε ένας ρυθμός σε άμυνα και επίθεση από την μεριά μας.

Στη συνέχεια υπήρχε ένα σημείο που μπήκαν πολύ δύσκολα σουτ από το Λαύριο το οποίο είναι μια ικανή ομάδα, βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, είναι δεμένη ως σύνολο και έβαλε δύσκολα σουτ τριών πόντων μαζεμένα με τα οποία ξέφυγε στο σκορ παίρνοντας μια διαφορά. Την ίδια στιγμή εμάς μας έπιασε νευρικότητα, καθώς από εκεί που είσαι κοντά στο σκορ δέχεσαι τα τρίποντα και θες να μαζέψεις ξανά την διαφορά. Αυτό το γεγονός οδήγησε σε επιλογές μας που δεν ήταν καλές, ενώ ο αντίπαλος είχε την αυτοπεποίθηση και την καλή ψυχολογία καθώς έμπαιναν τα σουτ. Κι αυτό τους έδωσε τη νίκη.

Πρέπει να στρωθούμε στην δουλειά, έχουν μείνει πέντε παιχνίδια για το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε σε καθένα από αυτά. Ως καινούργιος παίκτης είδα ότι η ομάδα έπαιξε καλό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, κόντρα στο Λαύριο και θέλω να πιστεύω ότι στα επόμενα που θα ακολουθήσουν θα δείξουμε ένα ακόμη πιο βελτιωμένο πρόσωπο.