Skip to main content

Ο Ντόντιτς αποθέωσε Σπανούλη και ο Μπάρκλεϊ τον μπέρδεψε με τον… Σπίκολι! (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένα από τα πρότυπα του Λούκα Ντόντσιτς, με τον Σλοβένο ηγέτη των Μάβερικς να αναφέρει το όνομα του αρχηγού του Ολυμπιακού, ανάμεσα στους παίκτες από τους οποίους έχει υιοθετήσει μέρη του παιχνιδιού του και τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ να μπερδεύει τον «Kill Bill» με τον… Τζεφ Σπίκολι, χαρακτήρα ταινίας του 1982:

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σακίλ Ο’ Νίλ τόνισε στον Ντόντσιτς ότι λατρεύει το παιχνίδι του, στην συνέχεια τον ρώτησε αν βασίζεται σε Αμερικανούς ή ευρωπαίους παίκτες, με τον Σλοβένο να κάνει αναφορά, τόσο στα… ιερά  τέρατα του ΝΒΑ, όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, όσο και σε πρώην συμπαίκτες του στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και στον Βασίλη Σπανούλη.

"Έχω πάρει αρκετά από πολλούς. Είναι λίγο από όλα. Προφανώς παρακολούθησα τον ΛεΜπρόν. Στην Ισπανία είχα σπουδαίους συμπαίκτες όπως ο Σέρχιο Γιουλ, ο Ρούντι Φερνάντεθ και ο Φελίπε Ρέγιες στην Ρεάλ. Παρακολούθησα πολύ και τον Σπανούλη, δεν ξέρω αν τον γνωρίζετε, παίζει στον Ολυμπιακό. Πήρα κομμάτια από κάθε παίκτη", ήταν η απάντηση του Ντόντσιτς, με τον Μπάρκλεϊ να ανταπαντά  λέγοντας "Λούκα είπες Σπανούλης, είναι αυτός ο τύπος από το "Fast Times at Ridgemont High;", μπερδεύοντας τον αρχηγό του Ολυμπιακού με τον  Τζεφ Σπίκολι, τον χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Σον Πεν στην ταινία του 1982!

Όπως είναι λογικό, η… άγνοια του «Sir» προκάλεσε γέλια στο πάνελ.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το 1.08 και μετά: