Skip to main content

Elite Lesgue – Ντέρμπι ανάμεσα σε Πανερυθραϊκό και Μεσολόγγι

Ώρα για ντέρμπι το απόγευμα του Σαββάτου (26/11, 17:00) ανάμεσα σε Πανερυθραϊκό και Χαρίλαο Τρικούπη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Elite League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Μετά τις σπουδαίες νίκες που πέτυχαν απέναντι σε Τρίτωνα και Μαρούσι αντίστοιχα, Πανερυθραϊκός και Χαρίλαος Τρικούπης ήρθε η ώρα να τα… πουν οι δυο τους, για την 8η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν το Σάββατο (17:00).

Οι γηπεδούχοι σκαρφάλωσαν στην κορυφή σπάζοντας το αήττητο του Τρίτωνα και δεν σκοπεύουν να την αφήσουν σύντομα. «Κάθε παιχνίδι είναι εξίσου σημαντικό στη διάρκεια μιας σεζόν, ειδικά όταν πρέπει να διαχειριστείς μια μεγάλη νίκη σαν τη δική μας την προηγούμενη αγωνιστική. Μετά την νίκη με τον Τρίτωνα βρεθήκαμε στην κορυφή και θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά. Πρέπει, όμως, να υπερασπιστούμε την έδρα μας πρώτα απέναντι σε μια νεανική και επικίνδυνη ομάδα που βγάζει πολλή ενέργεια, όπως είναι ο Χαρίλαος Τρικούπης», τόνισε ο Ηλίας Μωραΐτης.

«Δε μας επηρεάζουν καθόλου τα προηγούμενα αποτελέσματα του Χαρίλαου Τρικούπη εκτός έδρας. Εμείς οφείλουμε να μπούμε το ίδιο δυνατά στο γήπεδο μας και να πάρουμε από νωρίς τον έλεγχο, για να πετύχουμε άλλη μια νίκη», πρόσθεσε ο 21χρονος γκαρντ.

Στον αντίποδα, ο Χαρίλαος Τρικούπης παρέμεινε αήττητος στο Μεσολόγγι, αλλά πλέον ψάχνει το πρώτο του «διπλό» μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες. «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο απέναντι σε μια ομάδα, που βρίσκεται στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι γεμάτη σε κάθε θέση. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε χωρίς άγχος», δήλωσε ο 19χρονος σέντερ της ομάδας, Τζουλιάνο Τόλα.