Skip to main content

Elite League – Ψάχνουν απάντηση Ηρακλής και Μαρούσι

Ηρακλής και Μαρούσι προέρχονται από ήττες και στο μεταξύ τους παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Elite League, θα ψάξουν την επιστροφή τους στον δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Προερχόμενοι αμφότεροι από ήττες  που ανέκοψαν την εξαιρετική τους πορεία, Ηρακλής ΚΑΕ 2022 και Μαρούσι αναμετρώνται το Σάββατο (17:00) για την 8η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Ο «Γηραιός» γνώρισε στο «Σαλούν» από τον Παπάγου τη δεύτερη ήττα του και ο Κέβιον Τέιλορ έδωσε το σύνθημα για αντίδραση. «Ερχόμαστε από ένα κακό παιχνίδι και ήττα, όποτε αυτός ο αγώνας είναι σημαντικός για εμάς ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες. Μερικές φορές η μπάλα δεν μπαίνει, έτσι είναι το παιχνίδι, όμως στο χέρι μας είναι να είμαστε καλύτεροι», τόνισε ο 23χρονος Αμερικανός φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Το Μαρούσι από ό,τι είδαμε στα βίντεο είναι μια πολύ μαχητική και καλή ομάδα που βγάζει ενέργεια στο γήπεδο κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε πολύ, όπως και τα ριμπάουντ. Ελπίζω να έχουμε και τον Νίκο μαζί μας γιατί είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς κι αν δεν τον έχουμε να παίξουμε και γι αυτόν. Είναι σημαντικό ότι θα έχουμε τη δύναμη του κόσμου μαζί μας είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει στο Ιβανώφειο και σε κάθε γήπεδο που παίζουμε. Τους ευχαριστούμε αλλά είναι και κίνητρο για εμάς. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες γι αυτούς!».

Στον αντίποδα, το Μαρούσι προέρχεται επίσης από τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα, στο Μεσολόγγι από τον Χαρίλαο Τρικούπη. «Παίζουμε ένα παιχνίδι σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας. Έχουμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε το μέγιστο. Σε κάθε περίπτωση θα είναι ένα δυνατό και ανταγωνιστικό παιχνίδι», υπογράμμισε ο 24χρονος φόργουορντ των φιλοξενούμενων, Δημήτρης Μαργέλης.