Skip to main content

Elite League – Με καλή ψυχολογία Κόροιβος και ΦΕΑ

Από νίκες προέρχονται Κόροιβος και ΦΕΑ, ενόψει της αναμέτρησης της Αμαλιάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Δύο ομάδες με πολύ καλή ψυχολογία, ο Κόροιβος και η ΦΕΑ, αναμετρώνται για την 8η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν το Σάββατο (17:00).

Η ομάδα της Αμαλιάδας προέρχεται από σερί τεσσάρων νικών, το οποίο και θέλει να διευρύνει. «Προερχόμαστε από μια πολύ καλή εκτός έδρας νίκη στην Ελευθερούπολη. Το πρωτάθλημα όμως συνεχίζεται και πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτή την επιτυχία, γιατί το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μας αποπροσανατολίσει. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Elite League. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα όλων των ομάδων αυτό δείχνει. Το Σάββατο η ομάδα μου αντιμετωπίζει την ΦΕΑ. Η νίκη είναι ο στόχος και σε αυτό το παιχνίδι και πάνω σε αυτό προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα. Θέλουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας στο πλευρό μας. Παίρνουμε δύναμη και ενέργεια από ένα γεμάτο κόσμο  γήπεδο», τόνισε ο 21χρονος φόργουορντ της ομάδας, Κώστας Ιατρίδης.

Στον αντίποδα, η ΦΕΑ προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου. «Η νίκη που πετύχαμε το περασμένο Σάββατο επί του Αμύντα ήταν πολύ σημαντική. Τόσο από βαθμολογικής άποψης, όσο κι από θέμα ψυχολογίας. Εκτιμώ πως η ομάδα θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλες νίκες. Είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο, μία πολύ δεμένη ομάδα, υπάρχει πολύ καλό κλίμα στις προπονήσεις και θεωρώ πως στη συνέχεια θα έχουμε κι άλλα θετικά αποτελέσματα. Για εμάς το παιχνίδι κόντρα στον Κόροιβο στην Αμαλιάδα είναι όπως όλα τα υπόλοιπα. Κάθε ματς για εμάς είναι ξεχωριστό. Δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», ανέφερε ο 18χρονος φόργουορντ της ομάδας, Δημήτρης Δεϊμέζης.