Skip to main content

Ήθελαν λοκ άουτ και βγήκαν νοκ άουτ

Ο Ακάλυπτος αποκαλύπτει ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προσπάθησαν να πείσουν το Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ για επίθεση στην κυβέρνηση και τελικά βγήκαν... νοκ άουτ

Εδώ και μέρες - από το Σάββατο - υπήρχαν φήμες ότι ο ΕΣΑΚΕ θα πάει κόντρα στην κυβέρνηση, απειλώντας με αναβολή και της κλήρωσης της Α1 και της εκκίνησης του πρωταθλήματος. Αποδείχθηκε απλά ευσεβής πόθος δύο ομάδων, που έφαγαν πόρτα στο σημερινό ΔΣ από όλες τις υπόλοιπες ΚΑΕ.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν στηρίξει πολλά στα λεφτά από το στοίχημα, γνωρίζοντας ότι δεν θα πάρουν τίποτα ως το τέλος του χρόνου. Πρότειναν ενωμένοι λοιπόν οι Δικέφαλοι επίθεση στην κυβέρνηση και παράλληλα να υπάρχει η απειλή του λοκ άουτ.

Είχαν και την αρχική στήριξη άλλης μιας ομάδας, όμως η πρόταση δεν συζητήθηκε καν. Πέρασε με άνεση η άποψη της πλειοψηφίας με μπροστάρη τον Ολυμπιακό, εξηγώντας πως αυτές οι απειλές δεν θα βγάλουν πουθενά.

Γι αυτό και προτιμήθηκε η ήπια ανακοίνωση και η έναρξη συζητήσεων με τον Λευτέρη Αυγενάκη, ώστε να μπουν λεφτά στα ταμεία των ΚΑΕ, τόσο ως μια κρατική βοήθεια, αλλά και για να προχωρήσουν οι συζητήσεις με την ΕΡΤ. Γιατί δεν γίνεται συνεχώς να ζητάς και μετά να απειλείς κιόλας. Όσο κι αν αισθάνεσαι ριγμένος ως προς το ποδόσφαιρο.

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος