Skip to main content

Εκλογές στις 12/9; Μην είστε τόσο σίγουροι

Προχωρά στη διεξαγωγή των εκλογών η Ομοσπονδία σύμφωνα με την απόφαση του προσωρινού ΔΣ. Είναι όμως αυτό σίγουρο; Είναι δεδομένο; Ο Ακάλυπτος κρατάει και πάλι μικρό καλάθι και αν μπορούσε να ποντάρει - άλλωστε συχνό επιχείρημα των ανθρώπων γύρω από τους υποψηφίους είναι οι αποδόσεις - θα έβαζε τις δραχμές του στη νέα αναβολή.

Ναι, δεν είναι τόσο αισιόδοξος ο Ακάλυπτος για τις εκλογές στις 12/9 με σύστημα Ζευς και μπορεί να εξηγήσει το γιατί.

Την Παρασκευή θα δοθεί από το προσωρινο ΔΣ στην Εφορευτική Επιτροπη ο εγκεκριμενος εκλογικός κατάλογος 550 σωματείων και έξτρα δικαστικές αποφάσεις των 60 που θα εχουν κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα.

Θα παραδώσουν συνεπώς την καυτή πατάτα στην Εφορευτική Επιτροπή για να κρίνει αν θα ψηφίσουν ή όχι οι έξτρα ομάδες. Κάποιοι λοιπόν ποντάρουν στο ότι η Επιτροπή θα πει ότι υπάρχει ασάφεια, δεν μπορούμε να ρισκάρουμε και να μην γίνουν εκλογές στις 12 ή θα απορρίψει τα παραπάνω σωματεία, τα οποία θα προσφύγουν και πάλι για ασφαλιστικά μέτρα και θα ζητήσουν αναβολή.

Μονά ζυγά μονόζυγα με άλλα λόγια, γι αυτό μην είστε τόσο σίγουροι για τις εκλογές. Από Νοέμβριο το ξαναβλέπουμε.

Κατά τα άλλα φωνάζει η Ομοσπονδία και ζητά λεφτά από τη ΓΓΑ. Δηλαδή και κοροίδεύει το κράτος και τον Αυγενάκη, αλλά θέλει και επιχορήγηση. Μονά ζυγά μονόζυγα και πάλι.

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος