Skip to main content

Δύο πόλεις, μία ομάδα και στην Α2 γυναικών με συνδετικό κρίκο μία παίκτρια

Ο Ακάλυπτος σας προετοίμασε για την κίνηση που ετοιμάζεται στην Α2 ανδρών και τώρα θα σας προαναγγείλει την μεγάλη βόμβα που έρχεται στο γυναικείο και έχει πάλι ως επίκεντρο την Πελοπόννησο.

Στη σελίδα των Δαναών Άργους στο facebook εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου (31/7) μια φωτογραφία για κάτι που έρχεται. Θυμίζουμε ότι η ομάδα αυτή έπαιζε στην Α2 γυναικών και φαίνεται πως βρίσκεται προ των πυλών μια συνεργασία, που κάποτε θα έμοιαζε ως αδύνατη. Δηλαδή δύο πόλεις που παραδοσιακά είχαν την... κοντρίτσα τους, να ενωθούν μπασκετικά και να δημιουργήσουν κάτι δυνατό.

"Δύο πόλεις, μία ομάδα", γράφουν οι Δαναοί και απ' ό,τι φαίνεται οι δύο πόλεις που θα συνεργαστούν για να φτιάξουν μια δυνατή ομάδα στο γυναικείο είναι το Ναύπλιο και το Άργος. Ή το Άργος και το Ναύπλιο. Όπως δηλαδή το θέλει ο καθένας.

Ο Οιακας Ναυπλίου δεν θα κατέβει - όπως και στο ανδρικό - στην Α2, όμως θα προχωρήσει σε συνεργασία με τους Δαναούς Άργους και όλοι μαζί θα προχωρήσουν ενωμένοι.

Μάλιστα συνδετικός κρίκος θα είναι η Αντωνία Δανούση, μια παίκτρια με μεγάλη καριέρα στην Α1 και διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, που κατάγεται από την περιοχή. Για την ακρίβεια κατάγεται από την Δαλαμανάρα, που βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα σε Άργος και Ναύπλιο και αποφάσισε να βοηθήσει τον τόπο της καταγωγής της, στον τομέα που ειδικεύεται. Στο μπάσκετ.

Ανακοινώσεις αναμένονται άμεσα, αλλά το ποστάρισμα των Δαναών Άργους δείχνει ότι όλα έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους.

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος