Skip to main content

ΝΒΑ, Σακραμέντο Κινγκς - Φοξ και Σαμπόνις αποθεώνουν τον Βεζένκοβ και τον θέλουν στο πλευρό τους

Ο Σάσα Βεζένκοβ… οργιάζει και την φετινή σεζόν, με τελευταίο… θύμα του τον Παναθηναίκό, ένα παιχνίδι το οποίο είδε από κοντά και ο Τζέι Τριάνο, assistant coach των Κινγκς.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του All Star Game της Γιούτα, τόσο ο Ντε Άαρον Φοξ, όσο και ο Ντομάντας Σαμπόνις, αποθέωσαν τον «ερυθρόλευκο» φόργουορντ, τονίζοντας την επιθυμία τους να τον έχουν στο πλευρό τους, από την νέα σεζόν.  

«Τον έχω παρακολουθήσει. Αν θέλουμε να κερδίσουμε τίτλο κάποια στιγμή, πρέπει να έχεις τέτοιους παίκτες ή να τους βρεις. Είναι τρελό να βλέπουμε κάποιον σαν αυτό να παίζει και να κάνει όλα αυτά που κάνει στη Euroleague. Είναι πολύ αποδοτικός. Θα θέλαμε να έρθει εδώ και να προστεθεί στην ομάδα μας. Θα μας ταίριαζε. Σουτάρει πολύ καλά. Και αν είσαι καλός σουτέρ στο ΝΒΑ, πάντα θα υπάρχει μια θέση για σένα», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Φοξ.

Από την πλευρά του ο Σαμπόνις τόνισε:

«Ναι, τον παρακολουθώ. Είναι σπουδαίος παίκτης, πολύ ταλαντούχους! Παίζει εκπληκτικά στην Ευρώπη. Κάνει με τον Ολυμπιακό σπουδαία πορεία στην Ευρωλίγκα. Δεν ξέρω τι σκέφτεται, αλλά προφανώς θα το λατρεύαμε να τον έχουμε εδώ πέρα».

Όσον αφορά το γεγονός πως αμφότεροι είναι αριστερόχειρες, ο Λιθουανός υποστήριξε:

«Ναι έτσι, μπορεί να σουτάρει καλά την μπάλα. Για μας όσο περισσότεροι σουτέρ υπάρχουν, τόσο το καλύτερο».