Skip to main content

Γκάντι: «Δεν βλέπω την ώρα να μπω στο γήπεδο»

Ο Αμπντούλ Γκάντι πέρασε το μεσημέρι της Δευτέρας από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις, ενώ υποβλήθηκε και σε τεστ κορονοϊού. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για δουλειά!

«Ήταν υπερβολικά μεγάλο το ταξίδι, αφού ταξίδευα 20 ώρες. Όταν όμως έφτασα, έφτιαξε η διάθεσή μου, καθώς το προσωπικό του αεροδρομίου ήταν πολύ εξυπηρετικό και πέρασα γρήγορα και ξεκούραστα τις διατυπώσεις. Βέβαια, με ταλαιπωρεί το τζετ λαγκ, νιώθω μεγάλη κούραση. Προσπαθώ να προσαρμοστώ στην αλλαγή της ώρας, έτσι είναι αυτά τα πράγματα, θα γίνει κι' αυτό στην ώρα του», ήταν τα πρώτα λόγια του παίκτη του Περιστερίου, ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε τις πρώτες του εντυπώσεις από την Αθήνα, λέγοντας:

«Η πόλη μού φαίνεται καταπληκτική. Βλέπω πολύ όμορφες περιοχές και βέβαια έχει και υπέροχο καιρό. Θα τον απολαμβάνω περισσότερο μόλις συνηθίσω λίγο τη ζέστη».

Ο Αμερικανός μίλησε και για την πρώτη γνωριμία του με τους ανθρώπους της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στο αεροδρόμιο με υποδέχθηκαν ο Γιώργος (Πανταζόπουλος) και ο Άκης (Παπακωνσταντίνου), μου έδειξαν διάφορα σημεία της πόλης, πήγαμε για φαγητό, κάναμε ωραία κουβέντα για τις οικογένειές μας και, βεβαίως, για την ομάδα και το μπάσκετ. Εξαιρετικοί άνθρωποι, αισθάνομαι τυχερός που βρίσκομαι μαζί τους στον ίδιο σύλλογο».

Όσον αφορά τους στόχου των «πριγκίπων», ο Γκάντι τόνισε χαρακτηριστικά:

«Πραγματικά ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα, έχω μεγάλες προσδοκίες για την επόμενη σεζόν. Αγαπώ πολύ το μπάσκετ και μου έχει λείψει. Δεν βλέπω την ώρα να μπω στο γήπεδο».