Skip to main content

Ο Μπράιαντ ετοίμαζε το δικό του «The Last Dance»

Το «The Last Dance» και η παρουσίαση της χρυσής ομάδας των Σικάγο Μπουλς και του Μάικλ Τζόρνταν, έχει προκαλέσει… φρενίτιδα ενθουσιασμού στον μπασκετικό πλανήτη, με τους Αμερικανούς να αναφέρουν πως ένα αντίστοιχο ντοκιμαντέρ είναι δυνατόν να δημιουργηθεί και για τον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ!

Όπως έγινε γνωστό, όπως και στην περίπτωση των Μπουλς και του Τζόρνταν, έτσι και με τον Κόμπι, ένα συνεργείο τον ακολουθούσε παντού, στην διάρκεια της τελευταίας σεζόν του στα γήπεδα.

Βέβαια, οι ομοιότητες με το «The Last Dance» σταματούν κάπου εδώ, καθώς το ντοκιμαντέρ για τους «Ταύρους» παρουσιάζει την κορυφαία σεζόν στην ιστορία τους, ενώ η αντίστοιχη τελευταία σεζόν του Μπράιαντ ήταν η χειρότερη στην ιστορία των Λέικερς, καθώς ολοκληρώθηκε με ρεκόρ 17-65!

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του τότε σέντερ της ομάδας, Ρόμπερτ Σάκρε, ο οποίος τόνισε πως «ήταν ενδιαφέρον γιατί προφανώς δεν κερδίζαμε και όλο αυτό ήταν κάπως ενοχλητικό. Οι κάμερες ήταν συνέχεια μπροστά μας, ήταν κάτι αρκετά δύσκολο στη διαχείριση. Δεν έμοιαζε με κανονική σεζόν». Όσον αφορά τον Λάρι Νανς Τζούνιορ, υποστήριξε πως «ήταν ωραίο γιατί παρουσιαζόταν ποιος ήταν ο Black Mamba, την ίδια ώρα όμως μιλάμε για τη χειρότερη σεζόν στην ιστορία του οργανισμού. Ενώ λοιπόν είμαι περήφανος που έπαιξα δίπλα σε αυτόν τον θρύλο του ΝΒΑ, εκείνη η σεζόν δεν είναι κάτι που θα ήθελα να ξαναζήσω».

Μάλιστα, ο ίδιος ο Μπράιαντ είχε παρακολουθήσει ένα μικρό μονταρισμένο πρώτο κομμάτι από το υλικό που είχε μαζευτεί, όμως ο ξαφνικός θάνατος του έχει βάλει τα πάντα στον… πάγο, καθώς πλέον είναι η οικογένεια του αυτή που καλείται να αποφασίσει αν τα όσα έχει τραβήξει το τηλεοπτικό συνεργείο, θα βγουν κάποια στιγμή στον αέρα.